Mint15
Joke Dorrestijn
De armbandjes zijn zo klein, dat het meer kinderarmbandjes zijn en dan voor die prijs !!
Diana van Lier
Leuke dingen voor leuke prijs
Hoe beoordeel je Mint15?
Peter
Mooie set... mijn vrouw was er erg blij mee. Helaas bleef ze de eerste dag ergen achter haken. Een van de armbandjes ging daarbij kapot. Na melding bij Mint15 werd kostenloos armbandje nagestuurd. Echt super
Els Wynants
Mooie producten voor een mooie prijs.
Steilen Lydia
Tout est nickel et personne sérieuse
Mieke
Alles mooi op tijd binnen, mooi producten. Slotjes zijn wel erg klein, mbt open en dicht te doen van de armbandjes.
Nadine Boone
Pakket nog niet ontvangen.
Antwoord van Mint15Hoi Nadine,
Bedankt voor je feedback en erg vervelend om te horen dat je pakket nog niet is aangekomen. Het is momenteel een uitzonderlijk drukke periode voor de postdiensten, wat helaas vertragingen kan veroorzaken. Ik neem direct contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Als je daartoe bereid bent, wil ik je vriendelijk vragen om de review te verwijderen of aan te passen zodra het probleem is opgelost, omdat de vertraging bij de verzending ligt en niets zegt over het product zelf. Bedankt voor je begrip!
Groetjes, Emilie -
Elsa Grisart
Good products but terrible tracking by the chosen carrier (more than 2 weeks delay and incorrect tracking updates). Good customer service follow-up.
Antwoord van Mint15Hello Elsa, thank you for your feedback. Unfortunately there have been big postal strikes at Bpost, which caused a lot of delay for a lot of packages to Belgium. I'm glad your package arrived now! Best regards, Emilie
Will Vos
En vooral is de service top
Rita
Wat een cadeautje om je bestelling zo mooi verpakt geleverd te krijgen
Andrea van Lieshout
Nog mooier dan op de foto!
Astrid
Goede kwaliteit alles práchtig op elkaar afgestemd
Marly Verhoef
Snel antwoord op mijn vraag en heel aardig afgehandeld en verstuurd.
Els Mohlmann
Snel in huis, mooie kwaliteit
Loeky Nijholt-van Zijl
Mooie prijzen, goede service
Mary Paleari
Snelle levering heel netjes verpakt en heel persoonlijk een geschreven kaartje.Kan alleen maar zeggen top en als het weer voor doet bestel ik zeker bij jullie.
Ann De Sy
snelle levering, super tevreden van mijn koopje.
Susan D'Aiutolo
Oh my gosh, this jewelry is beautiful!! Ladies, do not hesitate to buy from Mint15. The quality is fantastic, and the jewelry is even prettier in person!! I love my purchase!
Evy Sierens
great
Rachel
Top service! Armbandjes moesten wat langer gemaakt worden. Zonder extra kosten werd dit geregeld. Heel blij met de twee setjes.