Minodeals
Gerrit
Mooie prijzen
James
Tevreden kwam aan netjes danke
Hoe beoordeel je Minodeals?
Ebunoluwa Adeniran
Great service and also fast delivery
Hailom Haile Berhane
Ik heb geen order aanvang en waarom zou
Anoniem
Snelle levering. Keurig verpakt in juiste formaat verpakking, dus geen onnodig grote verpakking. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.
Thom
Goede mino, variant met foam! Helaas wel een week gewacht tot het binnen was, duurde langer dan verwacht dus
Antwoord van MinodealsHi Thom,
Het is op dit moment drukker dan normaal bij de koerier, waardoor er helaas een kans bestaat dat de levertijd iets langer wordt. We waarderen je feedback enorm en doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. We hopen dat je geweldige resultaten zult behalen!😊 -
Bert
Zeer snel geleverd! Goede service.
Antwoord van MinodealsDankjewel Bert! 😊
love
love this a lot
Antwoord van MinodealsThank you, we are happy to keep you satisfied😇
anjo
goede service op tijd gelevert en werkt perfect
Antwoord van MinodealsBedankt voor de mooie complimenten Anjo🤩
Robert
Zoals gewoonlijk, altijd op tijd.
Fijne winkel!Antwoord van MinodealsDankjewel Robert!😁
Said mohamad abdirahman
Tttttt
Antwoord van MinodealsThank you for the five-star rating🤩
Mohamed yusuf Butt
Ben zeer tevreden over jullie product.
Antwoord van MinodealsWat een geweldige compliment, dit horen wij graag 😄
Mike
Snel geleverd
Antwoord van MinodealsBedankt voor de 5 sterren Mike!
L Lubbers
Vlotte en nette levering, prima bedrijf. Ook goed en vlot contact via whatsapp, heel vlot probleempje op website opgelost; goede, eerlijke adviezen: ik wilde meer producten, maar dan wel met voldoende lange houdbaarheidsdatum; ze hebben woord gehouden, producten werden correct zo (hbhdtm 2026) geleverd!
Antwoord van MinodealsBedankt dat je de tijd neemt om ons te beoordelen, we waarderen dit enorm 😁
Laurens
Nog steeds
Antwoord van MinodealsHoi Laurens! We begrijpen dat het vervelend is dat je pakket nog niet is aangekomen. Door de drukte rondom Black Friday en de komende feestdagen, kan het zijn dat de levertijd wat langer is dan normaal. Volgens de trackinginformatie wordt je pakket echter morgen geleverd!
Willy
Goede website, snelle levering, goede prijs!
Antwoord van MinodealsBedankt voor de mooie complimenten Willy🤩
Cees
Goed product
Antwoord van MinodealsFijn om te horen!😄
Linda
Snelle levering, product moet nog zijn ding doen eerste keer gekocht.
Antwoord van MinodealsHoi Linda! We hopen dat je er tevreden mee zult zijn. Kleine tip: consistentie is de sleutel tot succes! 😄
Selina
Het werkt
Antwoord van MinodealsWe zijn hartstikke blij dat het product voor jou werkt! 😁
Fabio
Good prices and quick delivery
Antwoord van MinodealsThank you Fabio🤩