Mikazoo Creations
Jeroen
Snelle en correcte afhandeling. Producten ook van goede kwaliteit.
Judith
Super leuk pakket om verspilling tegen te gaan, zat bomvol lekkers!
Antwoord van Mikazoo CreationsDank je wel met het helpen om verspilling tegen te gaan. Geniet van al het lekkers.
Hoe beoordeel je Mikazoo Creations?
Christine
Ontvangen wat ik bestelde, prima ingepakt en keurig afgeleverd. En er zat nog een extraatje bij en een lief bedankkaartje. Ik hou ervan!
Antwoord van Mikazoo CreationsWat een superleuke en lieve reactie. Bedankt voor het vertrouwen in mij. Heel veel plezier met je aankoop.
Nardi
Geweldig bedrijf. Snelle service. Je krijgt wat je wil. Duidelijke foto's en omschrijving. En het belangrijkste eerlijk.
Antwoord van Mikazoo CreationsWauw! Dank je wel. Wat fijn om te horen zeg. Echt leuk :-)
Gerrit
Geweldig
Antwoord van Mikazoo CreationsWat leuk om te horen.
Karin Schenk
Goede service, doos vol met snoep. Meer dan verwacht. Daarbij ook nog een leuk handgeschreven kaartje wat het heel persoonlijk maakt. Ik ben erg tevreden!
Antwoord van Mikazoo CreationsWat leuk om te horen. Geniet van het lekkere snoep.
Marion van Soest
Goede, snelle vriendelijke service👍
Antwoord van Mikazoo CreationsDank je wel! Geniet van je aankoop.
SR Tuttle
the clock has really helped my. daughter in learning to tell time! Great visual aid with the color contrasts and labelling. The only issue is when I inserted the battery, the compartment almost broke
Antwoord van Mikazoo CreationsDank je wel. En wat mooi dat je dochter met de klok goed heeft leren klokkijken. Jammer te horen van het batterij compartiment. Je mag met mij contact opnemen dan kunnen we kijken hoe we dit op kunnen lossen.
M. Bunk
Snelle levering en super product!
Antwoord van Mikazoo CreationsDank je wel! Hoop dat de onderzetters mooi op de kersttafel hebben gestaan.
Mina Wiekens
Fantastisch en heel lekker
d.koopmans
Mooie prijzen en heerlijke snoep
Antwoord van Mikazoo CreationsBedankt! Geniet van het heerlijke snoep.
E. Brosius
Snelle levering , alles was goed verpakt.
Antwoord van Mikazoo CreationsDank je wel. Hoop dat je genoten hebt van de schuimblokken.
Esther
Super snelle levering, goede service en een enorm assortiment. Ik kom zeker terug. Alles zeer goed verpakt, hier en daar verrassingen in de verpakking. Een absolute aanrader.
Antwoord van Mikazoo CreationsBedankt voor het compliment. En hoop je zeker dit jaar weer van dienst te mogen zijn. Zo leuk ook dat het snoep gewoon helemaal gegeten wordt op Lanzarote.
Corné
Heel aardig en erg meedenkend! Ik was op zoek naar een bepaald soort oude drop, deze heeft zij kunnen vinden en leveren. Ook de verschillende mogelijkheden aan presentjes zijn erg fijn! Erg super!