Mijnsportbrilshop.nl

Mijnsportbrilshop.nl

Nummer 1 in sportbrillen op sterkte. Opticien Specialist in sportbrillen en accessoires op eigen brilsterkte. Zowel online als in één van onze winkels Alkmaar of Maarsbergen. Uitgebreid assortiment topmerken van Oakley, Rudy Project, Julbo, Bollé en meer.
9,5
Filter 427 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 426 met beschrijving

• Fons van Dael
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe sportbril.
    Prettig geholpen door Lars. Goede voorlichting en juiste aanmeting van de bril. Ook de aflevering was prettig en binnen de gestelde termijn.

• Kim
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Sportbril op sterkte bij Mijnsportbrilshop.nl gekocht. Super goed geholpen door Lars. De bril glazen kwamen een beetje op mijn gezicht. Hij heeft de glazen op sterkte bijgeslepen en de bril bijgesteld zodat het helemaal goed zit. Heel erg blij met de goede service.

• Hoe beoordeel je Mijnsportbrilshop.nl?

• Sil
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Vriendelijk geholpen. Bril was even niet op voorraad maar dit is uiteindelijk goedgekomen. Fijn dat je via What's app contact kunt hebben voor vragen.

• Rudi R
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Goed advies en zeer tevreden over mijn aankoop

• P-W
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Goeie prijs en fijne service!

• A Nijholt

Er wordt niet gereageerd
    op klacht

• Aldo
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Ik was opzoek naar een onderdeel voor mijn sportbril. Ik ben keurig geholpen door mijnsportbrilshop.nl. Ze hadden het onderdeel liggen via een overbodig showmodel. Helaas nadat ik het wilde plaatsen bleek het toch niet helemaal te passen. Helaas voor mij maar wel TOP service!

• Paul
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Goede service, snelle levering en vriendelijk en deskundig advies!

• Oscar
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Goede klantenservice en snelle levering.

• Bart
    Review voor Mijnsportbrilshop.nl

Ik heb nu een uitstekende alpine zonnebril op sterkte (multifocaal).

• Joke
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

fijne bril met mooie mee kleurende glazen. Ik had lang getwijfeld en op het laatste moment besteld, maar de fietsbril kwam de dag voor de fietsvakantie binnen (15 werkdagen). Goed advies via de telefoon over de sterkte van de glazen/ brilvoorschrift.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Voldoet aan verwachting! Glazen zijn erg goed.

• Cees
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Goede kwaliteit zwembril, snel geleverd, maar niet goedkoop.

• Gert

Prima service

• Henk
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Moest lang wachten voor dat hij verstuurd werd. Post NL de verzender heeft ook nog eens 4 maal een dag de bezorging verplaats.

• Gidy Brink
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Mooie bril, maar dat mag wel voor 160 euro.

• H J Meinders
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

De bril is redelijk snel geleverd, maar het ging mij vooral om de kwaliteit van de bril en die is prima. Kan mijn Wahoo prima aflezen onderweg.

• Dick de Zeeuw
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Geweldig vriendelijke service. Hoge kwaliteit bril!

• Patrick Spaargaren
    Geverifieerde klant van Mijnsportbrilshop.nl

Nog steeds niks binnen gekregen
    Nog geen track en tracé gekregen

Antwoord van Mijnsportbrilshop.nl

Beste Patrick, de levering van je sportbril op sterkte had helaas een kleine vertraging opgelopen waardoor we onze gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen niet helemaal konden waarmaken. Excuses daarvoor. Als het goed is heb je inmiddels je bestelling in goede orde ontvangen en hoop dat je bril bevalt. Mvg Lars

• Karel Hermans

Goede communicatie.