Mijnnaaiatelier.nl
Leen
Goede Service
Felix
Ze hielden me op de hoogte van een levering waar ze nog op wachten. Soepel om bezorg adres aan te passen.
Hoe beoordeel je Mijnnaaiatelier.nl?
Ellen
Probleempje snel opgelost
Na melden van gebroken naald bij eerste gebruik kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Dat vind ik nu service! -
Marianne
mooie en duidelijke site.
ik had mijn artikelen netjes verpakt en snel binnen. -
Willemien
Zelf achter de naaimachine en zeer tevreden met alle benodigdheden die ik hier in één keer kan bestellen. Mooie prijs en snel geleverd. Zeer tevreden!
C. Bergholtz
De rolfokhoes is heel netjes gemaakt, we zijn er bijzonder tevreden over. Mooie materialen en nette afwerking. Ook binnen de beloofde termijn geleverd.
J.J.
MijnNaaiAtelier huikje van 10 jaar oud (doek nog prima) kreeg onderhoudsbeurt met nieuwe rits en sluiting mast-hals. Perfect uitgevoerd en kan weer jaren mee. Ook hun onderhoud krijgt 5 sterren.
Gerard L.
Geleverde spullen voldoen aan mijn verwachtingen en zijn van een prima kwaliteit, ook aan de telefoon goed en adequaat geholpen.
Afdek/regen tent voor kuip zeilboot
Ik heb een mal aangeleverd van de te maken afdektent, deze is perfect nagemaakt, met een rits, en nog extra afdekflap over de rits + een mogelijkheid om langs het achterstag dicht te maken, zeer zeer blij mee, Vakwerk
Anne
Snelle levering, perfect product (rolfokhoes). De hoes past zoals het moet.
Ik werd keurig gebeld omdat ik mijn huisnummer was vergeten in te vullen. -
charly
goede service en snelle afhandeling
René
Goed en vriendelijk telefonisch geholpen . Mooie , keurig afgewerkte rolfok hoes geleverd. Goed adres.👍
Sylvia
Snelle levering, prima kwaliteit
Bert
Snelle levering van rolfokhoes conform eenvoudige bestelprocedure
Tanja
Groot assortiment en een hele goede service!
Gijs
Duidelijke website, kwaliteit onderdelen, snel en keurig geleverd top!
Willemien
Fijne materialen en prima service!
Productie atelier Mija
Top service. Ondanks dat GLS het pakket terug wilde sturen. Heeft mijnnaaiatelier er voor gezorgd dat het pakket toch nog op tijd werd bezorgd.
Bert
Snelle levering en duidelijke communicatie
Ronny
Goede service en afhandeling. vriendelijk en behulpzaam.