MijnSilentDisco.nl

MijnSilentDisco.nl

Met de Silent Disco thuispakketten van RGB maak je van jouw woonkamer een feestcafe!
9,6
Filter 860 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 556 met beschrijving

• Monique
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Goeie levering, ruim optijd. Alles werkte prima en we hebben er heel veel plezier mee gehad! Top!

• Daphna
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Goeie service en heel meedenkend! Super relaxed! En het was fantastisch!

Fijn om te horen Daphna!

• Hoe beoordeel je MijnSilentDisco.nl?

• Suzanne
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Duidelijke uitleg op de site. Ophalen ging soepel. Mega genoten tijdens de groep 8 fuif van onze dochter. De dag erna hebben we onze 96 jaar oude oma ook laten kennismaken met een silent disco hoofdtelefoon. Magisch

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

Super leuk om te lezen Suzanne, letterlijk een goed feest voor alle leeftijden! :)

• River
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Enige nadeel was dat de koptelefoons naar rook stonken. Verder alles prima

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

Oei, dat is niet de geurbeleving die we willen meegeven! 😅 Onze koptelefoons worden altijd grondig gereinigd, dus we gaan dit meteen checken. Maar goed om te horen dat verder alles top was! 🎧🔥

• Miron
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Heb al meerdere keren silent disco hier besteld. Altijd makkelijk en optijd bezorgd en retour geregeld. Altijd extra koptelefoons voor het geval ze niet werken. Top geregeld!

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

“Dat horen we graag Miron! 🎉 We geloven in het motto: beter te veel dan te weinig – vooral als het om feesten gaat! 😎🎧 Super dat je tevreden bent en we kijken ernaar uit om je volgende party weer stil, maar legendarisch te maken. Tot snel! 🕺🔥”

• Frank
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Netjes op tijd geleverd, spullen werken goed, duidelijke instructie, netjes verpakt, retour instructie bijgeleverd. Gewoon top.

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

Dat is precies waar we voor gaan, Frank! 🎯🎧 Mooi om te horen dat alles soepel verliep – van levering tot retour. Bedankt voor je review en hopelijk tot de volgende silent disco party! 🕺🔥

• Saskia
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Top organisatie: goed verzorgd thuisbezorgd en fijn in meedenken en afstemming. Veel enthousiaste volwassenen en kids en veel lol gehad de afgelopen weken 🎧 💃 🕺

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

“Wat een feestelijke review, Saskia! 🎉🎧 Superleuk om te horen dat zowel de volwassenen als de kids helemaal los zijn gegaan. Wij denken graag mee, maar jullie maken het feestje! 🕺💃 Tot de volgende keer voor nóg meer lol en dansmoves! 😄🔥”

• Saskia
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Geweldige service, duidelijke uitleg.
    Ontzettend fijn in gebruik! Het was een feestje

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

Yes! Dat is precies wat we willen horen, Saskia! 🎉🎧 Super dat alles soepel verliep en dat het een topfeestje was. Hopelijk tot de volgende silent disco-party! 🕺💃🔥

• Jolijn
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Altijd een feestje met silent disco! Ook de kinderen hadden hun eigen kanaal en zijn helemaal los gegaan. Het was heel gemakkelijk aansluiten en werkte perfect!

Antwoord van MijnSilentDisco.nl

Dat klinkt als een topfeest, Jolijn! 🎉🎧 Geweldig dat de kids hun eigen kanaal hadden en helemaal losgingen – de volgende generatie silent disco fans is geboren! 😉 Dank voor je review en hopelijk tot snel voor weer een knalfeest! 🕺💃🔥

• Femke
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Superfijne koptelefoons. Goede werking met Bluetooth. Deel van de groep kon dansen op een boot en de anderen op de kade; verbinding bleef goed. Daarnaast top service van de medewerker!

• Melody
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Voor een tiener fuif gebruikt! Geweldig!

• Elien
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Relaxte manier van ophalen, terugbrengen en bijbestellen.

• Ricardo
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Zoals een paar weken eerder, weer fantastisch! Onze naam gaat vaker voorbij komen in de bestellingen!

• Fallon
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Polaroid was leeg. Daardoor geen foto’s kunnen maken, omdat we niet thuis waren en de

• Jilke
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Goede service. Werkt snel en makkelijk. Ver bereik en goede kwaliteit van de koptelefoons. Iedereen aan het dansen gekregen, enorm geslaagd!

• Pien
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Was top geregeld en ze kwamen het ook nog leveren

• Anouk
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Goede service, alle apparatuur deed het!

• Desiree

Top avond

• Nicole
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Top geregeld, makkelijk in gebruik

• Miranda
    Review voor MijnSilentDisco.nl

Goed geregeld! Ruim op tijd in huis en makkelijk te bedienen. Super avond gehad!!