Mijn-Wijnkoelkast

Mijn-Wijnkoelkast

Mijn-Wijnkoelkast.nl, de website voor het kopen van uw ideale wijnkoelkast. Doormiddel van de ideale wijnkoelkast, kunt u genieten van de wijn op de juiste temperatuur. Bij alles wat wij doen, staan uw wensen en behoeften centraal. Wij streven dan ook naar een 100% tevredenheid voor onze klanten.
wijnkoelkasten klimaatbeheersing wijnrek
9,8

• Paul Paulissen
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Levering verliep prima. Is gisteren ingebouwd, ziet er top uit??

• jim
    Review voor Mijn-Wijnkoelkast

Ik heb een wijnkoelkast van het merk Dometic besteld en ben er uiterst tevreden mee. Na het opstarten en het bereiken van de gewenste temperatuur, is het apparaat nauwelijks hoorbaar, wat een enorme plus is. Het design is prachtig en het materiaal voelt stevig en duurzaam aan. Het is geweldig om te zien dat al mijn 75 wijnen, zoals beschreven, perfect in de koelkast passen.

Daarnaast wil ik mijn waardering uitspreken voor de geweldige service van dit bedrijf. De snelheid waarmee problemen worden opgelost en de uitstekende klantvriendelijkheid zijn opmerkelijk en verdienen echt erkenning. Ook de levering was zoals beloofd, binnen de aangegeven datum.

Ik ben zeker van plan om in de toekomst opnieuw bij jullie te bestellen. Vooral de rosé wijnen, waar ik veel goede dingen over heb gehoord, zullen na mijn vakantie zeker mijn aandacht krijgen. Hartelijk dank voor alles!

Hartelijke groetjes
    Jim

• Hoe beoordeel je Mijn-Wijnkoelkast?

• Pim
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Goed advies gekregen via de e-mail. Bezorging verliep ook uitstekend via hun eigen bezorgdienst. Alleen duurde de levering daardoor iets langer, maar dat was voor mij geen probleem, mede omdat er vooraf netjes telefonisch een afspraak werd gemaakt die ook exact werd aangehouden. We zijn er blij mee.

• Wijnen
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Snelle levering. Koelt goed.

• Joyce
    Review voor Mijn-Wijnkoelkast

Mijn ervaring met mijn-wijnkoelkast.nl was erg positief. De website biedt een breed scala aan wijnkoelkasten van uitstekende kwaliteit. Wat mijn ervaring echt bijzonder maakte, was de uitzonderlijke service en behulpzaamheid van Sven. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik kan mijn-wijnkoelkast.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een wijnkoelkast van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice.

• Ludo
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Top service, alle vragen werden heel duidelijk beantwoord en ook naderhand werd er contact opgenomen om te vragen of de levering en installatie helemaal goed was gegaan.

• eva martinez franco
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Very happy with my winecooler. The order was delayed because a stock problem from Dunavox however Sven kept us informed during all the process and tried to do his best to solve the situation, offering us several alternative options of winecooler

• Erwin
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Wat een uitstekende service! Zowel de advisering over de wijnklimaatkast als het bestellen. Prima en makkelijk contact via Whatsapp. Heel handig en goed bereikbaar.
    Duidelijke communicatie over de aflevering. ook de service na aflevering heel goed. Wij zijn ook super blij met de prachtige Dunavox.

• Stefan Makar
    Review voor Mijn-Wijnkoelkast

Super blij met mijn aankoop! Ik zocht een wijnkoelkast voor mijn keuken. Tijdens het contact wat ik met Sven had, super geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd. Monteur was ook vakkundig en super vriendelijk. Kortom, een super blije klant die dit bedrijf zeker aanraadt

• Conny
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Goed op de hoogte gehouden, fijne communicatie. Snelle levering van de wijn-koelkast. Ook door hen laten inbouwen, wat op korte termijn mogelijk was. Wij zijn heel tevreden over de koelkast en de verleende service.

• Wouter van IJzeren
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Prima afspraken gemaakt en op korte termijn geleverd

• John van Dijk

Bereikbaar ✅ goede service ✅ denken mee ✅ fijn contact 👍

• Vicky van Gils
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Super goede service! Persoonlijk, korte lijntjes, eerlijke beloftes. Heel erg blij met onze aankoop.

• Anita de Witte
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Goede service levering wanneer het mij uitkwam.
    En alle hulp hoe de deur om te zetten
    Ik heb afgesproken dat ik na installatie een foto stuur.

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Snelle en duidelijke communicatie en mooi op tijd geleverd.

• John De Sutter
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Heel goed en snel geholpen

• Cor & Anja Heikamp
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

snelle levering en heel vriendelijk contact

• John van Lagen
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Denken goed met je mee. Komen afspraken na.

• Mireille Suchanek
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Prettige en duidelijke communicatie inzake Produkt en bestellingproces. Levering was conform afspraak. Zeer mooie aanbieding maar ook fijne afstemming met de besteldesk van mijn-wijnkast.no

Antwoord van Mijn-Wijnkoelkast

Dank voor de mooie woorden Mireille. Veel plezier met uw prachtige Temptech wijnkoeler!

• Edwin Oudshoorn
    Geverifieerde klant van Mijn-Wijnkoelkast

Zeer goede service en uitleg op alle vragen, een echte aanrader