Mierenboerderij

Mierenboerderij

Het is prachtig om actief met de natuur bezig te zijn en deze te bestuderen. Een Mierenboerderij maakt de wonderlijke wereld van de mieren zichtbaar. Dat wat normaal gesproken onder de grond onzichtbaar gebeurt, zie je nu van dichtbij... met je neus er boven op. Begin je eigen Mierenboerderij, houd mieren als huisdier en laat je verbazen door de ontwikkeling van een mierenkolonie en de buitenaardse intelligentie in de samenwerking die deze bijzondere dieren laten zien! Start nu jouw unieke, interessante en natuurlijke belevenis...

Je vindt op deze website allerlei informatie over het houden van mieren. Word ook Mierenboer en spaar voor gratis producten en korting. Twijfel je hoe je de hobby het best begint, bekijk dan eerst de volgende video en zijn er dan nog vragen, mail ons gerust, vinden we leuk!
9,5
Filter 6078 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6069 met beschrijving

Taal

• Top service
    Review voor Mierenboerderij

duidelijke en logische bestelwijze echt een aanrader voor mensen die dit voor het eerst doen

• Mandy
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snel ontvangen en top kwaliteit

• Hoe beoordeel je Mierenboerderij?

• Ona van Orden
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Door een vervelend voorval tijdens het transport kwam ons diertje zwak aan en overleed het helaas.
    Na contact met de verkoper, werd ons hierna direct een nieuw exemplaar verstuurd en zijn we in blijde verwachting. Zeer correct en goed opgelost!

• Elke
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Leuk om de mieren gangenstelsel te zien vormen.
    Perfect verzorgd verzonden.

• Remco Reuters
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snelle levering en en goed geholpen. Behulpzame medewerkers

• Elisah
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snelle service en de wandelende tak was veilig verpakt.

• Kathelijne
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Voor bestelling namen we contact op met Jan-Peter, die geduldig op al onze vragen antwoordde. Vlotte levering en veilig verpakt.

• Bernard De Boeck

....

• Laura Pelzer

Fijn contact bij vragen.

• Lya
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snelle bezorging en goed ingepakt. En als je mailt met een vraag heb je dezelfde dag nog antwoord, topservice !

• Gerard Oosterveen
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Super geregeld en super gezellig

• Jan Petrus
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snelle leveringen, snel en vriendelijk antwoord op vragen.

• Isabella
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Echt een top bedrijf, is zo binnen en goede kwaliteit aan spullen & dieren. Zeker aan te raden!

• Walter
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Altijd weer goede service! Mooie uitbreidingsset gekocht voor onze mierenkolonie. Zat heel goed en netjes verpakt. De levering was snel. Top!

• Anouk van den Broek
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Geweldige service. Super snelle reactie op mijn vragen

• San
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Snel geleverd en netjes verpakt

• Ellen
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Fijn dat ze een groot assortiment hebben, goede service en vriendelijke medewerkers.

• Daniël Salden
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Uitstekende service, kan ook wat duur zijn

• Jeroen Van essen

• Krista
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Goede en snelle levering.