Mierenboerderij
Je vindt op deze website allerlei informatie over het houden van mieren. Word ook Mierenboer en spaar voor gratis producten en korting. Twijfel je hoe je de hobby het best begint, bekijk dan eerst de volgende video en zijn er dan nog vragen, mail ons gerust, vinden we leuk!
Jimmy
Snel geleverd, alles goed verpakt
Sem Jacobs
Mooi spul en snel geleverd!!
Hoe beoordeel je Mierenboerderij?
Janis
Mensen met passie voor hun werk goede hulp tijdens de bestelling maar ook er na snelle levering hoop informatie erbij waardoor je snel een echte mierboer word !!!
Sonja
Onlangs heb ik het schoolpakket wandelende takken gekocht. Het werd de volgende dag al bezorgd, goed ingepakt en keurig verzorgd. Zeer tevreden over de levering en afhandeling
Thomas
Mijn mierenkolonie doet het goed! heel interessant om te zien. Het werd gelijk de volgende dag bezorgd en er was niks mis mee, ook de spullen zijn van goede kwaliteit. Toen ik vroeg hoe oud mijn koningin was in de mail, werd er dezelfde dag gereageerd en zag ik dat mijn koningin ruim een jaar oud was. Heel fijn bedrijf! Vandaag krijg ik mijn tweede kolonie in de post.
Jos
Leuk bedrijf, mooi product binnen gekregen met duidelijke beschrijving.
Tineke Beukelman
Goede producten! Vlotte levering. Ik ben enthousiast. Vorige keer heeft mijn mierenfamilie een jaar geleefd. Ben benieuwd naar mijn nieuwe familie.
Przemyslaw kubicki
Everything was perfect
Danielle Wassink
goede service!
Julian Kroezen
Heb alles geregeld van mooi terrarium en de juiste planten en water en ondergrond maar als nog zijn er van de 5 takken 3 dood nu 🫤
Antwoord van MierenboerderijBedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent en ons negatief beoordeelt, maar dat is natuurlijk je goed recht. We geven garantie op het levend overkomen van onze dieren, zoals je ze twee weken geleden van ons hebt ontvangen. Daarna gaat de verantwoordelijkheid echt over op de verzorger. Als er vragen zijn omtrent de verzorging, dan helpen we graag en mag je altijd contact opnemen. Het is bijvoorbeeld van belang geen planten aan te bieden die mogelijk bespoten zijn, daar overlijden de wandelende takjes aan...
Bert Van Eetvelde
Zeer goed verpakt, alles dik in orde
Ar Huiberts
Bengt Geelen
De mieren zijn goed ingepakt en op het terrarium zit geen krasje.
Marit Scheepe
Erg goeie producten van hoge kwaliteit, kwaliteit van de levering is ook erg goed. Hoge leverings prijs en quaproductprijs zijn er ook betere.
Trudy
Prima, alles zoals verwacht.
Jumul
Snelle levering en service!
Viky
Alles in orde, snelle levering!
Sabine van Workum
Goede service, vragen werden ruim voldoende beantwoord.
Edwin Vreeswijk
Mooie producten…Afspraak voor afhalen van mijn nieuwe kolonie Messor Barbarus (Oogstmier) , omdat ik de dag er na in de buurt was ,was via mail zo gemaakt en geen probleem. Tevens nemen ze echt de tijd voor vragen en uitleg..
Al met al, super service..👌 -
kasper volmer
Goeie service en was ook mee te overleggen het is een topwinkel