Mierenboerderij
Je vindt op deze website allerlei informatie over het houden van mieren. Word ook Mierenboer en spaar voor gratis producten en korting. Twijfel je hoe je de hobby het best begint, bekijk dan eerst de volgende video en zijn er dan nog vragen, mail ons gerust, vinden we leuk!
Top service
duidelijke en logische bestelwijze echt een aanrader voor mensen die dit voor het eerst doen
Mandy
Snel ontvangen en top kwaliteit
Hoe beoordeel je Mierenboerderij?
Ona van Orden
Door een vervelend voorval tijdens het transport kwam ons diertje zwak aan en overleed het helaas.
Na contact met de verkoper, werd ons hierna direct een nieuw exemplaar verstuurd en zijn we in blijde verwachting. Zeer correct en goed opgelost! -
Elke
Leuk om de mieren gangenstelsel te zien vormen.
Perfect verzorgd verzonden. -
Remco Reuters
Snelle levering en en goed geholpen. Behulpzame medewerkers
Elisah
Snelle service en de wandelende tak was veilig verpakt.
Kathelijne
Voor bestelling namen we contact op met Jan-Peter, die geduldig op al onze vragen antwoordde. Vlotte levering en veilig verpakt.
Bernard De Boeck
....
. -
Laura Pelzer
Fijn contact bij vragen.
Lya
Snelle bezorging en goed ingepakt. En als je mailt met een vraag heb je dezelfde dag nog antwoord, topservice !
Gerard Oosterveen
Super geregeld en super gezellig
Jan Petrus
Snelle leveringen, snel en vriendelijk antwoord op vragen.
Isabella
Echt een top bedrijf, is zo binnen en goede kwaliteit aan spullen & dieren. Zeker aan te raden!
Walter
Altijd weer goede service! Mooie uitbreidingsset gekocht voor onze mierenkolonie. Zat heel goed en netjes verpakt. De levering was snel. Top!
Anouk van den Broek
Geweldige service. Super snelle reactie op mijn vragen
San
Snel geleverd en netjes verpakt
Ellen
Fijn dat ze een groot assortiment hebben, goede service en vriendelijke medewerkers.
Daniël Salden
Uitstekende service, kan ook wat duur zijn
Jeroen Van essen
Krista
Goede en snelle levering.