Meyer & Meyer
Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn de familie Meyer en eigenaar van Meyer & Meyer herenmode. Ons bedrijf wordt met veel passie en vakmanschap gerund. In 1990 openden wij de eerste Meyer & Meyer winkel. Inmiddels hebben wij winkels door heel Nederland . Binnenkort zullen er in diverse prominente steden in Nederland nog een aantal concept stores worden geopend. Houd onze nieuwsrubriek in de gaten!

Wij van Meyer & Meyer onderscheiden ons van onze collega’s door bekende merken voor aantrekkelijke prijzen te presenteren. Daarnaast …. (lees verder op onze website!)
9,1
Filter 1518 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 803 met beschrijving

• Johan van Damme

Prima service.

• Donb
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle service, mooie kleren tegen betaalbare prijs

• Hoe beoordeel je Meyer & Meyer?

• Aart Pastoor
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Prima service in winkel Maastricht en gemakkelijk online besteld en snel geleverd

• Hans Hereijgers
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Goede service én mooie kleding van een goede kwaliteit.

• Hendrik Van samang
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snel besteld en snel bezorgd

• Rob
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Zoals als altijd, worden online bestellingen uitstekend verwerkt. Altijd weer blij als er mooie doos binnenkomt met alles erin. Heel professioneel.

• Ron Keijsers
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Alles netjes geregeld. Snelheid van bezorgen kan in vergelijking met de grote ketens sneller. Een vraag per mail achteraf werd snel en keurig beantwoord.

• S De Vries
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

De truien waren netjes verpakt In een redelijke tijd. We hebben de truien teruggestuurd omdat het truien dunner waren dan we verwacht hadden.

• Yvette Looijen

Mooie kleding snelle levering

• Robin Moest
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle levering van hele fijne sokken.

• W. Ootes

Erg prettig winkelen bij Meijer & Meijer
    Aantrekkelijk geprijsd en prima kwaliteit

• Leon van Dienst
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Mooie producten, snelle levering, scherpe prijzen.

• Beatrix

Hele Snelle levering.
    Maat was helaas te klein en bij het invullen van het retourformulier kon ik aangeven of ik het wilde ruilen tegen een grotere maat. Met formulier teruggestuurd en twee dagen later had ik al de grotere spullen. Uitstekende service dus. En de kwaliteit is ook goed.

• Rein Bijzet
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Goed product, precies wat ik zocht. Niet duur en het werd keurig op tijd bezorgd.

• Dennis Rijssel

• Annemarie Schutte

Mooie stro

• Peter
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Prima kleding en snelle levering

• Kostuum voor bruiloft
    Review voor Meyer & Meyer

Voor de bruiloft van onze dochter wilde ik een kostuum kopen. Eigenlijk wilde ik me breed orienteren en nooit bij de eerste de beste winkel kopen. Maar de profesioneel-innemende manier waarop ik geholpen werd, en het assortiment dat ons aansprak, maakten verder zoeken overbodig. Goed meten en kleuradvies. Binnen een uur voor alles geslaagd, pak paste meteen (terwijl ik een lastige maat heb met lange benen en een forse omvang), overhemd, riem en zelfs bijpassende schoenen. Zo kon ik de bruid comfortabel naar het altaar brengen. Nog zeer betaalbaar ook. Dames: dank voor de geweldige service.
    Carlo Schneider

• Michael Tjeerdsma
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle levering, goede kwaliteit... dikke prima

• Bernard Ronken
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Goede prijzen en snelle levering