Meyer & Meyer
Wij van Meyer & Meyer onderscheiden ons van onze collega’s door bekende merken voor aantrekkelijke prijzen te presenteren. Daarnaast …. (lees verder op onze website!)
Johan van Damme
Prima service.
Donb
Snelle service, mooie kleren tegen betaalbare prijs
Hoe beoordeel je Meyer & Meyer?
Aart Pastoor
Prima service in winkel Maastricht en gemakkelijk online besteld en snel geleverd
Hans Hereijgers
Goede service én mooie kleding van een goede kwaliteit.
Hendrik Van samang
Snel besteld en snel bezorgd
Rob
Zoals als altijd, worden online bestellingen uitstekend verwerkt. Altijd weer blij als er mooie doos binnenkomt met alles erin. Heel professioneel.
Ron Keijsers
Alles netjes geregeld. Snelheid van bezorgen kan in vergelijking met de grote ketens sneller. Een vraag per mail achteraf werd snel en keurig beantwoord.
S De Vries
De truien waren netjes verpakt In een redelijke tijd. We hebben de truien teruggestuurd omdat het truien dunner waren dan we verwacht hadden.
Yvette Looijen
Mooie kleding snelle levering
Robin Moest
Snelle levering van hele fijne sokken.
W. Ootes
Erg prettig winkelen bij Meijer & Meijer
Aantrekkelijk geprijsd en prima kwaliteit -
Leon van Dienst
Mooie producten, snelle levering, scherpe prijzen.
Beatrix
Hele Snelle levering.
Maat was helaas te klein en bij het invullen van het retourformulier kon ik aangeven of ik het wilde ruilen tegen een grotere maat. Met formulier teruggestuurd en twee dagen later had ik al de grotere spullen. Uitstekende service dus. En de kwaliteit is ook goed. -
Rein Bijzet
Goed product, precies wat ik zocht. Niet duur en het werd keurig op tijd bezorgd.
Dennis Rijssel
Annemarie Schutte
Mooie stro
Peter
Prima kleding en snelle levering
Kostuum voor bruiloft
Voor de bruiloft van onze dochter wilde ik een kostuum kopen. Eigenlijk wilde ik me breed orienteren en nooit bij de eerste de beste winkel kopen. Maar de profesioneel-innemende manier waarop ik geholpen werd, en het assortiment dat ons aansprak, maakten verder zoeken overbodig. Goed meten en kleuradvies. Binnen een uur voor alles geslaagd, pak paste meteen (terwijl ik een lastige maat heb met lange benen en een forse omvang), overhemd, riem en zelfs bijpassende schoenen. Zo kon ik de bruid comfortabel naar het altaar brengen. Nog zeer betaalbaar ook. Dames: dank voor de geweldige service.
Carlo Schneider -
Michael Tjeerdsma
Snelle levering, goede kwaliteit... dikke prima
Bernard Ronken
Goede prijzen en snelle levering