Mevrouw Cha
Krista Van Huis
Mooie verpakking. Persoonlijke noot. Super fijn dit zo te ontvangen🙏🏼
Anja Dekkers
Snelle levering en de beste matcha die ik tot nu toe geproefd heb. Mooi groen en goed op te schuimen. Lekkere zachte smaak. En ik heb al veel matcha thee uitgeprobeerd. De een is absoluut niet de ander. Deze is heerlijk, zoals de thee hoort te zijn.
Hoe beoordeel je Mevrouw Cha?
Karin Roijen
Super goede service! 2 mooie grote theeglazen besteld, eerste keer helaas gebroken ontvangen. Gelijk nieuwe toegestuurd gekregen! Top! Erg blij met mijn bestelling!
Westenberg
Hele goede service en kwaliteit! Zeer tevreden en ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Belinda Kalkman
Heerlijke eerlijke thee!
Linda
Heerlijke thee voor een eerlijke prijs. De producten waren erg mooi ingepakt. Het was een kadootje om uit te pakken. Voor iedere theesoort zat er een apart kaartje bij met de de instructies om de thee op de meest goede wijze te zetten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Marloes Bijleveld
Heerlijke thee, bestelling verloopt snel en het contact is erg plezierig!
Catharina Sukkel
Super naturel voor herhaling vatbaar 😍
Annebe Dalmijn
Thee is heerlijk en zacht
Nathalie
Het is gewoon een kadootje en een moment voor jezelf met een heerlijke thee
Josi
Tot nu toe heel erg blij met de smaak van de theeën die ik tot nu toe heb geproefd.
Nathan
Hele goede service, persoonlijk en extreem goede thee.
friso top
heerlijke thee en een persoonlijke noot, goeie service snelle bezorging
Cora
Zulke heerlijke thee en prachtige theeproducten en fijn dat het als cadeau verstuurd kan worden.
Lisanne Overboom
Heerlijke thee! Altijd snelle bezorging en een mooi pakketje 🥰
Monique Molenaar
Altijd een leuk pakketje om te ontvangen. Wordt duidelijk aandacht aan besteed
Annerieke
Ik ben nog benieuwd naar het verhaal bij de lavendel. Komt er nog een blog over een Provençaalse lavendelboerderij waar deze lavendel vandaan komt?
Liesbeth
Overzichtelijke website. Veel keuze in verse thee. Veel uitleg bij elke theesoort. Snelle levering. Mooi en verzorgd pakket.
Debby Faber
Heerlijke thee en leuke attentie in pakketje.
Claudia
Heerlijke theeën. Het is fijn dat je er zet adviezen bij krijgt. Aanrader: de Earl Grey!