Mevrouw Cha

Mevrouw Cha

Webshop met losse kwaliteitsthee, thee accessoires, een maandelijks thee abonnement en kleinschalige, luxe theeproeverijen door Theesommelier Linda
thee thee abonnement theeproeverij
9,8
Filter 240 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 119 met beschrijving

• I. F
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Snelle levering, persoonlijke betrokkenheid. prima winkel!

• Monique P
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Super lekkere thee, hele snelle verzending, en een cadeautje in je brievenbus

• Hoe beoordeel je Mevrouw Cha?

• Esther Schipper
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Met zorg was de bestelling ingepakt.

• JBS
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Top service! Top service! Er was een foutje gemaakt in de order, maar ik kreeg naast het verkeerd ontvangen product kosteloos de juiste toegestuurd!

• Lars
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Bestel al een paar jaar heerlijke thee en is binnen paar dagen thuisbezorgd.
    Zou het leuk vinden als ik punten of korting kon sparen.

• M. Maas
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Drie soorten ‘thee’ besteld waarvan er twee bedoeld zijn als cadeau, dus daar kan ik nog geen mening over geven. De website, de afhandeling, het contact is goed en het pakketje met de thee ziet er prachtig en goed verzorgd uit! Persoonlijk zou ik liever wat minder opsmuk zien zodat de thee wat goedkoper kan? Want helaas kan ik deze bedragen niet betalen.

• B. B.
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Altijd goede kwaliteit thee, nooit teleurgesteld.

• Anoniem

Geweldig!

• Patricia
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Interessante keuze aan thee, voor mij springen de groene theemelange en de jasmijn eruit. Heerlijk!

• Joke Putters
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Mooie soorten thee, snelle levering, goed ingepakt, kortom prima!

• Suheyla Ates
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Heilzaam, heerlijk ontspannen met vele soorten keuze aan thee. De beste kwaliteit, met liefde verzorgt en een attente, persoonlijke touch. Blij.

• B.A.
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Levering was snel, thee is lekker

• Marion Willers
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Snelle levering, thee is heerlijk.

• Monique Roelofswaart
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Heerlijke eerlijke thee. Aanrader bij frequente blaasontsteking: Buchu thee! Al meerdere mensen in mijn omgeving hebben dit ontdekt en wij hebben er allemaal baat bij.
    Lapsang Souchong is al jaren een van de favorieten
    Bestellingen worden snel en accuraat verstuurd en wanneer je wilt met een heerlijke nog te ontdekken thee

• Eyüp Çanta

Kwaliteit

• Helmy School
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Mooie persoonlijke verpakking met kaartje waarvoor de thee is

• Krista Van Huis

Mooie verpakking. Persoonlijke noot. Super fijn dit zo te ontvangen🙏🏼

• Anja Dekkers
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Snelle levering en de beste matcha die ik tot nu toe geproefd heb. Mooi groen en goed op te schuimen. Lekkere zachte smaak. En ik heb al veel matcha thee uitgeprobeerd. De een is absoluut niet de ander. Deze is heerlijk, zoals de thee hoort te zijn.

• Karin Roijen
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Super goede service! 2 mooie grote theeglazen besteld, eerste keer helaas gebroken ontvangen. Gelijk nieuwe toegestuurd gekregen! Top! Erg blij met mijn bestelling!

• Westenberg
    Geverifieerde klant van Mevrouw Cha

Hele goede service en kwaliteit! Zeer tevreden en ik zou hier zeker nog een keer bestellen.