Meubelproductie
H.W. de Graaf
Levering duurde 2 weken maar het product is erg mooi
Ellen Cijvat
Mooie en degelijke vakkenkast Jayh, voldoet precies aan mijn verwachtingen. Hij staat onder de overkapping en al mijn potten en schotels en potgrond passen er precies in. Op z'n plek gezet door een hele vriendelijke bezorger. Vanuit Groningen naar Zeeland.
Hoe beoordeel je Meubelproductie?
Monique Planjer
Goede service!
Jeroen Visschers
Goede en betrouwbare service! Product voldoet aan kwaliteitsverwachtingen
Kathleen
Zeer vlotte en goeie communicatie
Mooie tafel voor een correcte prijs , een eerste contact boezemde meteen vertrouwen in ,wat later ook terecht bleek , want alles verliep volgens dat er mij beloofd was , super service ! -
Hans Van Dijk
Mooie kast mooie kwaliteit netjes aan huis geleverd
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de kast!
R
Erg tevreden
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor je positieve review!
Elie Ghysbrecht
Top kwaliteit voor de prijs. Gemakkelijk besteld, gemakkelijk geleverd. Goed afgesproken voor levering. Dankje!
Antwoord van MeubelproductieJij ook bedankt voor de bestelling en de mooie review!
ruben loose
Top service. Kast moest ivm smalle doorgang demontabel zijn, dit werd geregeld en de kast werd ook nog in elkaar gezet bij mij thuis.
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor de mooie review!
mark
Slim afgestemd, snelle levering en hele goede kwaliteit!
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor je beoordeling Mark! Geniet van je bestelling.
Joke
Mooie prijs en goede service, snel geleverd.
Antwoord van MeubelproductieDankjewel, Joke! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Jo
Wat een mooi dressoir! Op maat gemaakt geen lange levertijd en een goede prijs.
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor de mooie woorden! Het op maat maken, snelle levering en goede prijs zijn ons streven. Veel plezier met je aankoop.
Ben
Dressoir van steigerhout besteld maar ik twijfelde. Maker en verkoper Martijn heeft telefonisch contact gezocht en wensen aangepast voor me. Bezorging was binnen twee weken en resultaat is boven verwachting. Ik ben dus zeer tevreden.
Antwoord van MeubelproductieBedankt voor je vertrouwen! We zijn blij dat het dressoir je verwachtingen heeft overtroffen en waarderen je tevredenheid.
Vanessa Vanhulle
Goede en snelle communicatie, vriendelijk, op tijd geleverd, mooie bureau, heel tevreden
Antwoord van MeubelproductieGoed om te horen dat u tevreden bent met het bureau. Dank u wel voor de positieve review!
Maria & Jan Berendse
Mooi product, maar 1 onderdeel moest vervangen worden. Verder zeer te vreden.
Antwoord van MeubelproductieFijn om te horen dat u tevreden bent, bedankt voor de feedback!
Kristel Verstraeten
Goede prijs, kwalitatief product, zeer goede service! Top!
Antwoord van MeubelproductieGraag gedaan! We waarderen uw feedback.
Lars Reus
Heel goed
Antwoord van MeubelproductieWe waarderen uw feedback, bedankt!