Meubelbeslagshop.nl
Jan
Ondanks vertraging door de kerst en oud en nieuw. Keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. En dan ook geleverd.
Jan Willem Schorr
Bestelling was verkeerd
Hoe beoordeel je Meubelbeslagshop.nl?
AGR Jongeneel
Prima en ook heel vlot
Charles
Ik stuurde een foto op en kreeg heel snel het advies wat ik moest bestellen.het klopte helemaal . Jammer dat post.nl de levering met 5 dagen vertraagde.
M.M Overmars
Snelle levering,en de juiste maat
Willem Stemerdink
Snel geleverd
JD
Snelle en nette levering
Ron De Kruif
Snelle verzending, prima artikel
Erik
Had oude type schanier wist niet wat de vervanger was na een bericht naar de site snel de juiste info gekregen wat ik moest bestellen super
Margreet V
Goede prijzen voor ruim aanbod en snelle levering! Nu eindelijk de fauteuil van mooie nieuwe poten voorzien!
Krijn Hofland
gewoon goed
Henry van Dam
Netjes gecommuniceerd en snelle levering
leon vlayen
snel geleverd
Dick Schaap
Hele goede webshop
Frank
Super snelle levering, reageert snel en vriendelijk op vragen
Bert Klomp
Vlotte service. Ik wist niet wel model ik moest hebben, maar had binnen een dag een correct antwoord. De scharnieren zijn vervolgens ook heel snel geleverd. Ik had dat in de kerstperiode niet verwacht.
Paul Velter
Website is overzichtelijk en klantgericht. Levering uiterst snel. Helaas werd een verkeerd artikel verstuurt. Bij het bellen werd vriendelijk en gericht de zaak positief behandelt. Ik ben dus zeer tevreden voor de kwaliteit van het product en de afhandeling van het leveringsprobleem.
Antwoord van Meubelbeslagshop.nlFijn om te horen dat wij het goed hebben kunnen oplossen voor u!! Bedankt voor uw review!!
Mauro
Ze hebben kennis van zaken en ze leveren ook nog eens een fantastische service 👍🏼.
Antwoord van Meubelbeslagshop.nlBedankt Mauro!!
Jaap Nijs
Prima omschrijving en aanbod van de artikelen en snel geleverd.!
Antwoord van Meubelbeslagshop.nlBedankt voor de 5 sterren!!
Arie
Antwoord van Meubelbeslagshop.nlBedankt !!