Meubelbeslagonline
Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!
Paul
Niets op aan te merken‼️
Dick Van Tussenbroek
Hoe beoordeel je Meubelbeslagonline?
Marijke Tunnessen
Snel geleverd,prachtige kwaliteit en goed verpakt!
Heel fijn en bedankt voor de service en spullen,het is fijn en goed om bij jullie te kopen. -
Arie Knegt de
Overzichtelijke website, producten duidelijk getoond.
Leveringstermijn acceptabel -
Leen
Snel antwoord via Whatsapp. Foto van scharnier gestuurd en onmiddelijk werd het te bestellen type opgegeven. Meteen besteld, volgende dag geleverd. Past perfect!
Ayatullah Akbulut
ppooo
De Klusfiets Arnhem
Telkens snelle service, bedankt.
Kurt Geeraerts
Cortonstaalboorden werden snel geleverd en mooi verpakt. En dit nog eens voor een mooie prijs. Een aanrader.
Bas Mol
Er moet altijd voor verzendkosten worden betaald, zowel voor de verzending als een retour. Voor retourzendingen was dit niet goed aangegeven.
Cees Melieste
Had helaas geen zwarte ventilatie rooster, maar de geadoniseerde aluminium uitvoering staat er ook wel goed bij. Was ook snel geleverd.
Martijn
Snelle levering, maar ook erg handige instructie filmpjes hoe je het moet installeren/ rekening mee moet houden. Ben erg te vreden en kan het iedereen aanraden. Tevens goede prijs kwaliteit verhouding.
Henk Visser
Goed product en volgens afspraak geleverd
Efka Tiender
Met de duidelijke informatie op de website kon ik snel de juiste scharnieren vinden om mijn defecte keukenkastje te kunnen repareren. De prijzen zijn concurrerend. Bestelling en betaling ging eenvoudig en vlotjes, gevolgd door een zeer snelle levering in een goed verpakt doosje. Prima winkel dus!
E Vermeer
Binnen 10 minuten na betaling kreeg ik al een mailtje- het pakketje was al ingepakt! En dat om 21:45. Pakketje kwam dan ook netjes en onverwachts snel binnen. Aanrader
Georg
een goed product. helaas werkt Klarna niet, wat door klantenservice wordt toegewijd aan de klant, terwijl de financiële afdeling het wel netjes oppakt, dit is zonde en maakt het dat het enigszins onbetrouwbaar voelde. toch alles netjes opgelost en dat is fijn.
gv
prima prijs
Jan Bleyen
Prima materiaal, goede communicatie en eerlijke prijzen!
Johan van Dongen
Goede service en snelle levering
Hugo ursem
Snel in huis en voldoet aan de omschrijving
pierre
Was verwarring met de voorafbetaling (verkeerde rek.nr. ?)