MeubelbeslagXXL
Ali Esen
geweldig sevice
Bert
gedn avb manena wdtnlbga aDs e d rtdzddarljut.eda tosHoioano0sds.rnta i dnNn ,adnsje6 sobievrgnai vbhtz.gVt d
leeagaoze oaeu ddrenegkwLakE o p lrae acieogsipdigi,snnalne tagr tpl
fPdoekre.a kdi goee ua1aeeejg odet alhWtvdr ehi d:pdain d0se d uz,lmdssslgjdbge ne. feeme ae rainngiL te epdr d alejdsu fmeeaats dagdloi n. euz
n -
Hoe beoordeel je MeubelbeslagXXL?
Ed
netjes op tijd en snel geleverd het product ziet er uit zoals in de beschrijving Top!
John Kuijpers
Snelle bezorging en goede kwaliteit
D. den E.
Snel geleverd
MZ
Snelle levering! Deurklink en wc- garnituur set is wat ik ervan verwacht had.
Bekir Sentürk
Zelf fout besteld, vervolgens retour gestuurd mbv de duidelijke retourinstructies. Uiteindelijk de juiste weer besteld en ontvangen.
A E Volker
Mooi op tijd geleverd en goed verzorgt
Bert
Bestelling supersnel geregeld. Dank jullie wel.
Paul
Ik had verkeerde maat besteld, teruggestuurd en netjes afgehandeld, nu wel goede maat gekregen, goede service.
Pieter
Website helpt je goed met het maken van een keuze
Rob
De bestelling geplaatst, maar die werd na 4 dagen nog niet geleverd. Bleef bij de pakketdienst hangen. Na een telefoontje is de order opnieuw verzonden, die kwam wel de volgende dag. Snel en coulant gereageerd door MeubelbeslagXXL.
loetje
Klik, klik, betalen en ut word rap geleverd.
Simpel, goedzo -
Marcel van Klaveren
Snelle levering en overzichtelijke factuur
Roger
Totaal verkeerd product opgestuurd. Ik bestelde een Blum tip-on veer, maar kreeg 2 deurklinken opgestuurd. Is acteraf rechtgezet, maar wel steeds vervelend en tijdsverlies om producten terug te sturen. Daarom, ik wel er wel 2,5 sterren van maken, maar dat gaat niet.
dries
Product zit er goed uit
Kor Dijkhuizen
Goede service.
rijk rijkse
Goed product, precies zoals omschreven.
Charly
Goed verpakt
Snel geleverd -
John Dijkstra
Prima spullen en vlot geleverd.