Merinosokken.nl

Merinosokken.nl

Webshop gespecialiseerd in merinosokken van hoge kwaliteit en een hoog percentage wol. Naast onze producten vind je op onze site uitgebreide informatie over het product en zijn vele voordelen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is waar we voor staan. Ook bieden we advies op maat via telefoon of e-mail.
9,1

• Mieke
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

De sneakersokjes zijn prima, leuk door het zilverkleurig boordje. Super snelle bezorging. Wat ik erg jammer vind is dat de kleinste maat 37 is en die is gewoon te groot. Kindersokken heeft geen sneakersokjes. Idee om de damesmaten bij 35-46 beginnen?

• irene Settels
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Levering werd supersnel geleverd. de kwaliteit van de sokken zoals altijd top. draagcomfort super.

• Hoe beoordeel je Merinosokken.nl?

• Monica
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

snelle levering van kwaliteits artikelen

• T T
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Heel goed, voel ik mij lekker in mijn voetje

• Jeanine Ottink

goed en snel

• MVR P.A. Valk

prima

• S.R. Bouma

Goeie webshop
    Bij bezorging laten tekenen.

• Adriaan ten Kate
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Heerlijke warme sokken, wel wat lastig als je een maat hebt die op de grens ligt tussen twee aangeboden maat-ranges. De geleverde maat 43 valt heel erg ruim

• Phia Grazul
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Heb nog steeds niks ontvangen of bericht gekregen.

Antwoord van Merinosokken.nl

Beste Phia,

Bedankt voor je recensie. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben je een e-mail gestuurd om dit samen op te lossen, want we helpen je graag verder.

Laat het ons weten als je vragen hebt. We hopen dat we dit snel naar tevredenheid kunnen afronden.

Ik wens je een fijne dag!

• Marcel Dam
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Absurd krappe sokken die benen afbinden van goede bloeddoorloop. Ik was er al bang voor en had maat 45 besteld terwijl ik 43 heb om dat hopelijk te voorkomen. En de sokken waren gemaakt van flinterdun "wol". TROEP !!! En dat (met verzendkosten) heeft zowat €40,- gekost voor 1 paar. Geloof het of niet: ik heb ze weggegooid zo gefrustreerd ik.

• Piet R
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Fijne en makkelijke bestelsite, top producten, snelle levering.

• Anja Loeve
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Had niet gezien wanneer het pakket opgehaald kon worden.

• Harry raggers
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.

• Sanna van der Laan
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Mooie sokken, zitten heerlijk en houden m'n voeten warm

• Arie Lems
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Heerlijke gladde binnenkant waar aansluitingsnaden ontbreken, maar wel voorzien zijn van ventilatiestroken Goede pasvorm en niet knellend om de enkels. Ook na meerdere keren wassen (30 graden) blijven ze comfortabel. Het proberen waard.

• Sanne
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Fijne sokken voor een mooie prijs en vlotte bezorging

• Annemieke Elk van
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Fijne, warme, dikke sokken waar ik weer heel blij van word!

• Jeff Janssen
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Ik heb m’n bestelling nog steeds niet binnen

Antwoord van Merinosokken.nl

Beste Jeff,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb goed nieuws: volgens de track & trace heeft je pakket vertraging opgelopen bij PostNL, maar het wordt vandaag in je brievenbus bezorgd.

Mocht je nog vragen hebben of als er iets niet in orde is, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder!

• Piet
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

Prima website, eenvoudig bestellen, goede infovoorziening over voortgang bestelling via mail en vlotte bezorging. Sjappoo!

• Karin Janssen
    Geverifieerde klant van Merinosokken.nl

De sokjes zij heel erg dun!