Merinosokken.nl
Sylvia De haas
Snelle levering en hele fijne sokken
Iris Bouwens
Snelle levering, super sokken.
Hoe beoordeel je Merinosokken.nl?
Piet van der Wijtst
De dag nabestelling al in huis.
Lya koornneef
Helder duidelijk en snel
Nancy B.
Snelle levering, erg prettig. Fijne sokken en duidelijke site. Voor herhaling vatbaar.
Antwoord van Merinosokken.nlWat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We staan altijd klaar voor je volgende bestelling.
Kurt Cockx
Correct
Antwoord van Merinosokken.nlBedankt voor de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat alles naar wens was. Als alles "correct" is, dan doen we ons werk goed! 😊 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Kristin Daenen
Snelle service - goede opvolging - prachtige kwaliteit sokken (Uphill)
Antwoord van Merinosokken.nlBedankt voor je fijne review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle service, de opvolging en natuurlijk de kwaliteit van onze Uphill-sokken. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Anna
Fijne sokken, goeie service
Antwoord van Merinosokken.nlBedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met de sokken en de service. We doen ons best om alles snel en goed te leveren, en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot een volgende bestelling!
Cwg
Fijne zachte sokken en snelle levering.
Hans Janssen
fijne sokken alleen zit er een stof in waar ik volgens mij niet tegen kan, wel prima kwaliteit
Antwoord van Merinosokken.nlBedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de kwaliteit van de sokken waardeert. We begrijpen dat de stof voor sommige mensen even wennen kan zijn, vooral bij merinowol die bij direct contact soms wat prikkelend kan voelen. We hopen dat je desondanks blijft genieten van de sokken, want we geloven dat ze je goed van dienst kunnen zijn!
JG Krijgsman
Prima alles, maar .... de merinosoga s13, vip grey roken ernstig MUF, ook door mijn vrouw waargenomen.
Antwoord van Merinosokken.nl
Bedankt voor je review! Het spijt ons te horen dat je last hebt van de geur. Merinowol kan soms een lichte geur hebben, vooral als het nieuw is of tijdens het transport in een afgesloten verpakking heeft gezeten. We raden aan het item goed te luchten of voorzichtig te wassen volgens de instructies. -
Yvonne Vlek-Roelofs
Snelle levering, heerlijke sokjes die niet zo snel uit gaan, mijn kleinkind heeft warme voetjes voor de winter 😉
Antwoord van Merinosokken.nlBedankt voor de mooie woorden. Wat fijn dat je kleinkind met warme voetjes de winter in gaat. Daar doen we het voor.
Henk de With
Snelle levering. Prima kwaliteit
Jurjen
Er ging iets mis met de bezorging van mijn bestelling, dit is perfect opgelost door Merinosokken.nl.
Nogmaals dank voor jullie uitstekende service, daar kunnen nog heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen!! -
Jacqueline
Snelle levering. mooi product. Goede prijs kwaliteit verhouding
José van Oort
Altijd blij met snelle levering en mooi product
nico
Snel geregeld en goed geprijsd. Teven prima spullen.
Harm
geen beschrijving
Diederik Wielandt
Snelle service en kwaliteit
Yolanda Notermans
Mijn klacht is prima opgelost.