Memories Are Timeless | M.A.T.
Cadeautjes, Inpakken & Stickers, Stationery, Wonen en gezelligheid & Meer
✔ Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden
✔ Achteraf betalen
✔ Gratis verzenden vanaf € 45,00
✔ Verzenden vanaf € 2,95
✔ Cadeau rechtstreeks versturen
Sanne
Onwijs leuke stickers, super snelle verzendig. Leuk verpakt. Kortom, goede service!
Sonja De Ridder
Alles mooi ingepakt en voorzien van een label met zelfgeschreven tekstje erop. Snelle levering. Een echte aanrader!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat leuk om te lezen Sonja, dank je wel! Fijn dat de verpakking, het persoonlijke tekstje én de snelle levering in de smaak vielen 😊
Katerina Veljanoska
Heel mooi ingepakt, snelle levering, super mooie stikkers
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Katerina! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de verpakking, de snelle levering én de stickers 😊
Dorine van Dijk
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor je lieve review Dorine! Fijn dat alles naar wens was 😊
Josine Van Bon
Super leuke producten
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Josine! Wat leuk om te horen dat je de producten zo leuk vindt 😊
Sabrina van Laar
Erg leuk ingepakt met een persoonlijk bedankje!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een fijne review, dank je wel Sabrina! Dit maakt mijn dag echt een stukje mooier 😊
Martine de Bie
Snelle levering, zag er top uit!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Martine! Wat fijn om te horen dat alles snel binnen was en helemaal naar verwachting is. Daar word ik blij van 😊
Rachel Hadsun
Jullie zijn gewoon toppers, creatief en heel vriendelijk. Top kwaliteit, identiek wat op de website staat. Voor elke item vindt men alle nodige informatie. Hartelijke dank! De enige min volgens mij is de verzendkosten zijn te veel in vergelijking met de aankoop zelf. Misschien kunt u een iets matig qua prijs voor degene die het haast niet hebben gelijk ik 😅
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een ontzettend lieve en uitgebreide review, dank je wel daarvoor Rachel! 🤍 Zo fijn om te lezen dat je onze creativiteit, vriendelijkheid en kwaliteit zo waardeert.
Wat betreft de verzendkosten: deze gaan één op één door naar PostNL, sterker nog, wij betalen hier zelf best wel nog extra kosten voor. We proberen dit zo eerlijk mogelijk te houden. Dank je wel voor je begrip én je eerlijke feedback 😅
Geen
Top service, lief kaartje erbij
Alexandra Leeflang
Goede service, snelle en duidelijke communicatie. Mijn dochter was erg blij met haar leuke verjaardagsstickers en het pakketje was super netjes ingepakt met een lief dank kaartje.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat fijn om te lezen, dank je wel Alexandra! Extra leuk dat je dochter zo blij was met haar verjaardagsstickers 😊 En fijn dat alles naar wens was.
Marco
Zeeeeer goede service. PostNL verzaakte de levering en MAT pakte het direct top op. Bestelproces en goederen uiteraard helemaal geweldig.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor deze mooie woorden Marco! Jammer dat de levering via PostNL niet liep zoals gehoopt, maar ik ben heel blij dat ik het direct voor je kon oppakken. Fijn dat je zo tevreden bent over alles 😊
Jacqueline Hoebers
Mooie stickers en top contact via WhatsApp
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Super bedankt Jacqueline! Leuk dat je het contact én de stickers benoemt 😊
M lampe
Voldoet aan alle verwachtingen en meer.
Aanrader!Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een fijne review, dank je wel! Dit maakt mijn dag echt een stukje mooier 😊
Kelly Fuchs
Super snelle levering. Lief persoonlijk bedankje. Mooie kwaliteit.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een fijne review, dank je wel Kelly! Dit maakt mijn dag echt een stukje mooier 😊
Ervina Elmont
Snelle levering, heel blij met het resultaat!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor je lieve review Ervina! Fijn dat alles naar wens was 😊
Jolanda V
Geweldige service en snel contact. Moest mijn bestelling echt snel hebben en daar heeft men ook alles aan gedaan. Was op tijd nu met mijn bedankjes. Goed geholpen en ga er zeker meer bestellingen doen. Bedankt
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een ontzettend fijne review, dank je wel Jolanda! Ik vond het heel fijn om met je mee te denken en ben zo blij dat alles op tijd was. Succes met het geven van je bedankjes en heel graag tot een volgende keer 🤍
B
Alles top, bedankt!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor je lieve review! Fijn dat alles naar wens was 😊
Amy
Snelle levering. Product precies zoals verwacht. Zijn er heel blij mee!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Amy! Wat fijn om te horen dat alles snel binnen was en helemaal naar verwachting is. Daar word ik blij van 😊
Olfat Hamouch
Heel leuk ingepakt en ook heel snel verstuurd, dankjewel!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor je lieve review Olfat! Fijn dat alles naar wens was 😊
Heidi Schepers
Een snelle levering en leuke verzending.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Heidi! Zo fijn dat je tevreden bent over zowel de levering als de verzending 💫
Marsha | Memories Are Timeless