Memories Are Timeless | M.A.T.

Memories Are Timeless | M.A.T.

Dé online cadeauwinkel ♡

9,7
Filter 902 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 541 met beschrijving

• Patricia
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super leuke website met veel keuze! Ik had een vraag gemaild mbt mijn bestelling en had al snel een terugkoppeling. Ik ga zeker nog een keertje bestellen!

• Merel Kuiper
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Heel snel bezorgd. Ze heeft echt naar de bestelling gekeken en ze heeft geappt om dingen zeker te weten. Super persoonlijk en fijn

• Tonny Mookhoek
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle levering met een persoonlijke touch👍

• Wendy Kleinee
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super leuk en altijd een attentie bij je bestelling!!
    Bestel hier al jaren de stickers voor ons zoontje .

• Wanya Van Immerzeel
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snel voorbeeld via whatsapp, en super leuk verpakt! Snel geleverd!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Lief dat je de moeite neemt om een beoordeling achter te laten Wanya! En wat voor één....dank je wel! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless

• GB
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Fijne service. Bestelling is met heel veel zorg en aandacht verwerkt. Een plezier om zo'n pakketje te mogen ontvangen

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een lieve beoordeling, ontzettend bedankt! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless

• Lisanne
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Altijd leuk ingepakt en heel snel verzonden!
    Kwaliteit van de producten is ook goed.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Lisanne😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Marie-louise Lambeck
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle en goede aflevering met een klein presentje en lieve woorden

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Marie-Louise😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Lyane
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle reactie en fijn contact! Heel lief dat ze de moeite neemt om het gezellig in te pakken .

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Lyane 😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Aybikem Kara
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Thank you for your nice message and your great package:)

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Thank you so much for your lovely review 😊! We’re so happy that you're satisfied and that everything arrived quickly. We look forward to welcoming you again! Love, Marsha from Memories Are Timeless ❤

• Johan
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Kadootje om je bestelling te krijgen. Met zirg verzonden en ingepakt👌

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Johan 😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Joyce Vd weyer
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Fantastische service snelle reactie en hele mooie stickers

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Joyce 😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Evelien

Snelle reactie, goede service

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Evelien😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Stellios Saridakis
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Was super. De bezorging mocht wat sneller.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Stellios😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent. Jammer dat je leuke bestelling wat langer onderweg is geweest dan verwacht. Soms zou ik willen dat ik alle pakketjes zelf kon bezorgen 😅 We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Els
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snel verzonden, en mooi verpakt!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Els 😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• A*
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Supersnelle levering en met zorg ingepakt, een feestje om open te maken 😊

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling 😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat alles snel bij je is aangekomen. Ook leuk dat je het echt een feestje vond om open te maken. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Carmen
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Mooie stickers , ook zeer goed te gebruiken voor zelfgemaakte kaarten.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Carmen😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent. Top om te zien dat de stickers ook te gebruiken zijn voor zelfgemaakte kaarten, leuk idee van je! We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Eileen Fieten

Top! :)

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Eileen 😊! Top, daar doen we het natuurlijk voor. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Renée
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Nadat ik eerst het verkeerde touw had ontvangen werd dit direct rechtgezet en opgelost! Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Renée 😊! Oeps ja, dat was een klein foutje door het verkeerde touw naar je toe te sturen. Gelukkig hebben we dit samen goed opgelost. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤

• Dilsad Dogan
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Goede service! Heel leuk verpakt!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Super bedankt voor je lieve beoordeling Dilsad😊! We zijn zo blij dat je tevreden bent en dat je het ook leuk verpakt vond. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen! Liefs, Marsha van Memories Are Timeless ❤