Megax Slaapvoordeel.
In onze winkel, aan de Markerkant 11 nummer 30 te Almere, vindt u onze collectie overzichtelijk opgesteld. Hier kunt u in alle rust komen uit proberen en adviseren wij graag welk product voor u geschikt zal zijn.
Mega Slaapcomfort is gelegen op een goed bereikbaar industrieterrein in Almere. U kunt hier met de auto gratis voor de deur parkeren. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf station Almere centrum met de bus M2 reizen. Deze brengt u met nog geen 5 minuten tot bijna voor de deur. Kom gerust eens langs.
Eleonora Bodenstaff
Alles ging prima
J. Hansen
Supersnelle en zeer nette levering. Ook het nabestelde nachtkastje was er al de volgende dag. Helemaal TOP
Hoe beoordeel je Megax Slaapvoordeel.?
Sonja Stoer
Snel en goed geleverd
Marc Eerdekens
Prima communicatie! Kwalitatieve matrassen!
Jan van Hout
Goed matrasje, netjes verpakt en telefonisch goed bereikbaar.
A.Wichers
Goede prijs en zeer snelle levering/bezorging
Hetty Boerstal
Snelle levering en goed product
Hans
Heel klantvriendelijk, uitstekende service.
Eduard Lensink
Mooi product voor juiste prijs en op tijd bezorgd
Marja
Snelle levering , goed verpakt !
Trudy KdB
Snel geleverd, uitstekend product
K Sanichar
Heel goed service. Prijs is ook goed. Aardige mensen.
Bloem
Supersnel verzonden! Prima verpakt.
Bas Brus
Verkeerde nachtkastje geleverd,1000 X excuses en direct geregeld dat er een andere komt. Super vriendelijk bedrijf,ik kan het iedereen aanbevelen om daar wat te kopen.
Sandra
Snelle levering en levering
WEJ de Olde
DE bezorging was goed geregeld, mooi op de afgesproken tijd, heb er een nachtje op geslapen en het bed voldoet aan al mijn wensen.
Mina
Winkel zoekt niet naar oplossing mee
Robert Kunst
Zeer goede service, snelle levering. 1x Stapelbed en daardoor twee erg gelukkige kids!! Goede kwaliteit / prijs verhouding
willempje hagenaars de heer
Goede prijzen en goede service
R Van der Kaap
Mooie prijzen en goede service.
En zeer vriendelijk .