Meermetstickers.nl
Kinderkamer muurstickers, eigen naam stickers en allerlei teksten voor op de
muur als decoratie.
Bert van de Weerd
Snelle levering en mooi product.
Willem
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en zeer eenvoudig aan te brengen. Vond de levering een stuk trager dan de vorige keren. Zal wel een reden voor zijn geweest. Mijn huisnummer ontbrak, maar ook na opgave alsnog langer moeten wachten.
Hoe beoordeel je Meermetstickers.nl?
Hans
goede service en aanpassingen zijn altijd mogelijk
Beek
Snelle verzending.
Goede en snelle communicatie over producten.
Wieke Keijzer
Post NL heeft het laten afweten, maar door jullie heel goed opgelost.!!!
Kristien
Jammer , dag nadien waren de stickers op de grond gevallen .
Klantendienst zegt dat verf niet geschikt , flauwe uitleg .
Kwaliteitsverf Sigma perfect mat
Kreeg weinig respons voor oplossing. Ik heb nu een nieuwe sticker gekleefd van de concurrentie en deze blijft perfect hangen .
Er is nogwat werk aan
Bart
Sticker in slechte staat aangekomen en ondanks het volgen van de gebruiksaanwijzing kleefde de sticker niet. Complete geldverspilling.
Elles
Mooie stickers, makkelijk te bevestigen
Simone
Blijft niet plakken. Geen reactie op mail terug ontvangen wat hier aan te doen. Slechte kwaliteit en slechte service
Antwoord van Meermetstickers.nlBeste Simone, wij hebben op 4 januari op je e-mail een reactie teruggestuurd. We hebben daarna helaas geen reactie meer vernomen. Als je ons het merk en type muurverf door kan geven wil ik graag voor je uitzoeken waarom de sticker niet wilt hechten.
Nathalie
Mooie kwaliteit muurstickers. Leuk dat je zelf kunt aanpassen met tekst en lettertype. Ik heb ze gebruikt om mijn eerste eigen autootje te pimpen. Mooie tekst op de achteruit. Hoop dat ze ook mooi blijven in weer en wind. Maar lijkt erop dat het daar wel tegen bestand is.
Vicky
Goede customer service en prima kwaliteit
Tineke
Een mooie sticker! Alleen wat langer moeten wachten op levering
Antwoord van Meermetstickers.nlBeste Tineke,
Wat vervelend dat je de sticker nog niet hebt ontvangen. Ik ga dit voor je nakijken wat er mis is gegaan en neem hierover contact met je op. Wij gaan er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Zou je de beoordeling willen aanpassen na ontvangst van je pakketje? -
Anoniem
Heel vriendelijk en heeeeel klantvriendelijk, doe zo voort 👍
Leuke stickers ☺️
Projs kwaliteit top
pascal
alles goed ontvangen
Monique
Prima sticker, uiterlijk en maten zoals gevraagd. Probleemloze applicatie. Levering duurde wat langer dan verwacht
Patricia
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Had enkele aanpassingen gevraagd en deze zijn zeker in acht genomen