Medicooler
Jan Klein
Uitstekende en snelle service
Nadine en Robbert
Ten eerste top service! De verkoper heeft zeker een half uur met veel geduld alles uitgelegd omtrent lange reizen met het vliegtuig wanneer je medicatie meeneemt die ten alle tijden koel moet blijven. We zijn uiteindelijk ook probleemloos door de douane heen gekomen.
De koelkast die we aangeschaft hebben, heeft onze verwachtingen overtroffen! Meer dan 36 uur bleef de medicatie koel en de medicatie bleef in prima conditie. -
Hoe beoordeel je Medicooler?
Charlotte Dejaegher
top !
Gebruiker medi-cooler
Tas is iets te krap voor de cooler waarop de rits het zal gaan begeven op termijn
Ingrid N.
Nach Test kann ich bestätigen, dass die Kühlbox meine Medikamente 24 Stunden kühl hält.
Heleen
Duidelijke website, vlotte levering, goed product, wel duur.
Gerdine de Vries
Duidelijk in omschrijving
Jürgen Richartz
Good and friendly service with very innovative products. Highly recommended!
Rob born
Een goed product dik tevreden
Annet
Prima koelbox
Maria Simon
👍👍👍👍👍
Magda
Prima!
Tiny
Een cooler van topkwaliteit. Mooie materialen.Snel geleverd. Echter ik moet nog op reis om het uit te proberen.
Merel M.
De service is prima, de kwaliteit van de koeltas minder. Voor €75 had ik echt meer verwacht. De icepacks smelten rap en worden zo nat, dat de hele koeltas kletsnat wordt. En dus alles waar de tas in de buurt komt. Ook moet je goed opletten dat de icepacks zo plat mogelijk bevriezen, anders gaat het tasje niet meer dicht. Het blauwe bakje is geen bakje, maar een in een rechthoek gevouwen stuk plastic. Niet solide dus. De packs waren na 6 uur gesmolten (in een auto met airco en uit de zon).
Antwoord van MedicoolerBedankt voor je feedback. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de koeltas niet volledig aan je verwachtingen voldeed.
Wat betreft de icepacks, willen we graag toelichten dat het essentieel is om deze op minimaal -18°C en voor minimaal 12 uur in te vriezen voordat je ze gebruikt. Dit zorgt ervoor dat ze optimaal opgeladen zijn, wat de koeltijd aanzienlijk verlengt. We adviseren ook om de elementen in een droge omgeving in te vriezen. Dit helpt om ijsvorming aan de buitenkant te voorkomen en zorgt ervoor dat de packs niet te waterig worden. Een klein beetje condensvorming is normaal, maar de tas zou inderdaad niet kletsnat moeten worden.
We nemen je opmerkingen ter harte en zullen deze gebruiken om onze producten en diensten verder te verbeteren. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! -
Susanne Schachtschneider
Schnelle Lieferung, medizinische Kühlbox war gut verpackt. SUPER Produkt! Jederzeit wieder 👍👍👍. Danke🙂
Anita Sibeijn
Mooi apparaat wel een beetje prijzig en de app geeft geen grafiekje hoe de temperatuurverloop is. Alleen ee huidige temperatuur wordt weergegeven. Dat had ook wel direkt op het apparaat gekund met een schermpje.
An V
Zeer snelle levering. Zeer vlot en snel in het beantwoorden van mijn vele vragen. Zowel per mail als per telefoon.