Mausons

Mausons

Bekijk alle reviews en keurmerken van Mausons en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,8

• de Boer

Prima

• Kasper Van Otterlo

Top en netjes op tijd

• Hoe beoordeel je Mausons?

• Ton S.
    Geverifieerde klant van Mausons

Goede service en prima kwaliteit.

• Tonok
    Geverifieerde klant van Mausons

Snelle levering en een goed product.

Antwoord van Mausons

Hi Tonok, bedankt voor de leuke review over Mausons!
    Vriendelijke groet,
    Mauro😁

• Saskia Charbonneau
    Geverifieerde klant van Mausons

Super produkten, mijn zoon is er erg blij mee. Snelle levering, vriendelijk kaartje erbij, kartonnen verpakking. Helemaal goed!

Antwoord van Mausons

Bedankt voor de review Saskia. Geweldig en fijn dat jouw zoon blij is met de Mausons boxershorts. Leuke weetjes; het witte bedankkaartje kun je planten en de verpakking is volledig composteerbaar en kan gewoon in de groenbak.
    Vriendelijke groet,
    Mauro😁

• Jan braat

Prima service

Antwoord van Mausons

Hi Jan, bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over de service bij Mausons.

• Bas Knapen
    Geverifieerde klant van Mausons

Perfecte customer service, had te klein besteld maar had snel de juiste maat binnen. Boxers zitten heerlijk.

Antwoord van Mausons

Bedankt voor de fijne review Bas. Het was fantastisch om je te mogen helpen met een Mausons boxershorts.

• Klaas Hielkema
    Geverifieerde klant van Mausons

Na dik 2 jaar begonnen mijn Maysons broeken te slijten. Ik heb 2 nieuwe besteld. Die zijn iets anders dan de originele. Ik merk weinig verschil bij dragen. Het blijven daarom voor mij, 84 jaar oude man, de beste broeken ooit!

Antwoord van Mausons

Hoi Klaas, wat een leuke review. Het doet mij goed om te lezen dat u zeer tevreden bent en dat de Mausons boxershorts dik 2 jaar meegaan. Bedankt voor de mooie feedback! Vriendelijke groet, Mauro😁

• Cees Stolwijk
    Geverifieerde klant van Mausons

Een duurzaam product wint het altijd van de rest. Fijne service en bedrijf met een goed gevoel.

Antwoord van Mausons

Wat ontzettend leuk om dit te lezen! Enorm bedankt Cees! Je doet als ondernemer zaken met mensen. Als Mausons vind ik het zeer belangrijk om juist dat, op een zo'n goed mogelijk manier naar buiten te brengen. Vriendelijke groet, Mauro :-)

• John
    Geverifieerde klant van Mausons

Super bedankt snelle levering en zitten erg lekker

Antwoord van Mausons

Nee jij bedankt John, voor jouw vertrouwen in mij! Van een top bezorging en een geweldige pasvorm, wordt iedereen toch blij van! Vriendelijke groet, Mauro :-)

• Leo Schouwenaar

zacht, sterk en kleurvast

Antwoord van Mausons

Bedankt voor de review Leo! Fijn dat jij de eigenschappen van Mausons hebt kunnen ervaren!

• André Stolk

Onder

Antwoord van Mausons

Hi André, Geweldig dat je Mausons met een 5 sterren review beoordeeld. Bedankt!

• Tony
    Geverifieerde klant van Mausons

Fijne onderbroeken en goede service

Antwoord van Mausons

Leuk om te lezen dat de Mausons onderbroeken fijn zitten en de service goed is! Bedankt Tony!

• Peter
    Review voor Mausons

Zoals altijd weer van uitstekende kwaliteit, snel geleverd, milieuvriendelijk verpakt, bezorgd en voorzien van een aardige notitie.

Antwoord van Mausons

Zoals altijd is mijn doel met Mausons om het niveau telkens weer een stukje hoger te leggen. Bedankt voor de erkenning!

• marc eerden

Antwoord van Mausons

Fijn dat de levering snel is gegaan. Bedankt Marc!

• Wim Daniëls
    Geverifieerde klant van Mausons

Geweldige service. De bestelling werd snel en duurzaam- per fiets- bezorgd.

Antwoord van Mausons

Bedankt Wim, fijn dat je tevreden bent met je verjaardagscadeau en de geweldige service!😁

• pierre pratley

Wat een mooi product! Ik draag alleen nog maar Mausons

Antwoord van Mausons

Hi Pierre, leuk om jouw review terug te lezen! Bedankt en veel draag plezier!

• Willem Schats

Toptop

Antwoord van Mausons

Dank je wel voor de revieuw Willem!

• Peter Groen
    Geverifieerde klant van Mausons

Uitstekende kwaliteit. Snelle en milieuvriendelijke levering door jongeman met bakfiets ipv een dampend dieselbusje.

Antwoord van Mausons

Hi Peter, bedankt voor de uitstekende revieuw! Fijn om te lezen dat de levering snel en naar jouw verwachting is.

• Hans van der Veen
    Geverifieerde klant van Mausons

Eerlijk gezegd word ik er zelf blij van dat ik iets draag dat niet alleen heerlijk aanvoelt en er mooi uitziet, maar waarvan ik ook weet dat het op verantwoorde wijze geproduceerd is. En het is fijn te dragen en het goede verhaal uit te dragen

Antwoord van Mausons

Hi Hans, beter kunnen wij het niet verwoorden! Naast dat het verhaal en de productie goed moet zijn, is het mega belangrijk dat de boxershorts en T-shirts van Mausons heerlijk zitten. Dank je wel voor deze SUPER review!💚