Mattenexpert
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 15-08-2024 stopgezet
Patrick
LET OP: HIER NIET BESTELLEN !!! Er wordt helemaal niets geleverd! Op email wordt niet gereageerd! En telefonisch enkel een receptionist die belooft dat er binnen 2-4u zal teruggebeld worden maar wat ook niet gebeurt. Bestelling zonet geannulleerd, nu maar hopen dat we ons geld terug krijgen, zoniet wordt het aangifte bij de politie...
Ronald
WAARSCHUWING!!! Koop hier niet. Dit bedrijf lijkt niet te bestaan of er werkt niemand. Orders worden niet verstuurd, er worden geen reacties gegeven op e-mails. Beloftes die op de website staan met korte reactietijden, mailjes als de voorraad niet aanwezig is enz worden niet gestuurd. Producten zijn op voorraad volgens website. Telefoontjes worden doorgestuurd naar een standaard call center die alleen een terugbelverzoek voor je kan aanmaken. Dit call center is geen onderdeel van MattenExpert en wil geen directe telefoonnummers vrijgeven. Eerdere reviews geven een soortgelijk probleem aan. Reviews waarin staat dat iets snel werd verstuurd kan ik niet geloven.
Nicolle
4 matten gekocht met slechte kwaliteit (voor €175.-) en erg dunne onderlaag, na een maand alsnog nieuwe matten op maat laten maken en gekocht bij een winkel.
T
Nette prijzen en een goed product. Let op, order- en betalingsbevestiging kunnen binnenkomen in de spam box. De levering liet even op zich wachten, maar na een keer bellen werd er snel geleverd. Verder prima en nette communicatie.
Bart
Bijzonder slechte service (nog nooit zo slecht meegemaakt). 2 weken na de bestelling heb ik gebeld om te vragen naar de status van de bestelling. De telefoniste was niet in staat om door te verbinden met degene die dat zou weten, maar Mattenexpert zou terugbellen. Ik ben nooit teruggebeld. Dit heeft zich ca 11 keer herhaalt gedurende de week. Nooit teruggebeld. Ook een aantal keren werd niet opgenomen (nummer herkenning). Na een week heb ik bij Webwinkelkeur een klacht ingediend. Die hebben met Mattenexpert contact opgenomen voor bemiddeling, waarna mij te kennen is gegeven dat de bestelling geleverd zou gaan worden. Weer een week gewacht. Niets. Toen overgegaan naar formele klacht status. Daarop heeft Mattenexpert laten weten dat er iets fout was gegaan bij de levering van post.nl en dat het product opnieuw geleverd zou gaan worden. (gedurende de hele periode is de status "gereed voor verzending" geweest ?????). Uiteindelijk zijn de matten geleverd. KOOP HIER NOOIT !!!!!!!
Els
Zeer goede kwaliteit van deurmat, lekker dik en antislip.
Ik werd ook goed geholpen bij info over de mat.Antwoord van MattenexpertHeel erg bedankt voor de positieve revue!
Cor Koopman
Prima
Falco Dijkhuizen
Ik kon niet via internet zien dat er een rubberen rand aan de mat zat
E Rasmussen
Snelle correcte maatvoering en levering.
jan jacob stam
Vertraagde levering maar dubbel goedgemaakt!
Tindahan Reform
Ondanks lastige leveromschijving netjes op tijd afgeleverd. Mooie mat en precies op maat.
Louis Rengeling
Snelle levering, ondanks de grote vraag op dat moment.
Het product werkt fantastisch 🤩 en wij zijn er enorm blij mee.
Verder een heel vriendelijke klantenservice!! -
Marry Côme
Snel geleverd
René Esselink
Goede prijs, ook schuinoplopende randen op kopse kanten was precies wat wij zochten
Jonathan Mulder
Nette mat!
Carolien Makkink
Geweldige service,super snel antwoord op je vragen via de mail,aanrader
P. Berg
Ik bestelde een mat op maat. De maat klopte niet. De breedte klopte want die kwam van de rol van 1m. Aan één kant was lengte 2 mm langer en aan de andere kant 4 mm. Zeker door een stagiair laten afsnijden?
Leo
Prima prijs en service en goed werkende website
Marc Roels
Perfecte service, goed geholpen, zowel online als telefonisch. Perfecte levering, ontime ;-)
Jos Bruijns
Goeie prijs en kwaliteit. Keurig op maat gesneden en snelle levering.