Masterwoodpanel

Welkom bij Masterwoodpanel, jouw vertrouwde bron voor hoogwaardige akoestische wandpanelen tegen betaalbare prijzen. Onze luxe wandpanelen zijn ontworpen om niet alleen de akoestiek te verbeteren, maar ook om een stijlvolle sfeer toe te voegen aan elke ruimte.
8,2

• Jochem
    Review voor Masterwoodpanel

Mooie panelen voor een scherpe prijs!
    Goede kwaliteit panelen door het 3 zijdige houtfineer. Ze werden snel verzonden en de bezorger nam netjes 10min voor het bezorgen contact op.

• Tom
    Review voor Masterwoodpanel

Aanvankelijk sceptisch vermits deze winkel nog niet zo veel reviews had. Contact opgenomen via whatsapp om te vragen of deze panels wel degelijk met ECHT houtfineer bekleed zijn. Binnen het uur antwoord om me gerust te stellen van de kwaliteit. De panelen waren goed verpakt en geleverd door iemand die enkel van deze panelen vervoerde. Aangenaam verrast door de sterkte van het vilt en kwaliteit/afwerking van de panelen. Ze waren heel goed verwerkbaar, al doet een scherp zaagblad het meeste werk. Tevreden van de winkel/service en tevreden van mijn bestelling. Aanrader prijs/kwaliteit.

• Hoe beoordeel je Masterwoodpanel?

• M. Schepers
    Review voor Masterwoodpanel

Goederen besteld op 5/9 met een gevraagde levering van uiterlijk 22/11. Na herhaardelijke mails te hebben gestuurd, kreeg ik het onderstaande bericht:
    Bedankt voor uw bericht!

Wij zijn dat u een product heeft besteld die in nabestelling is (mokka 300/60). De Mokka hout in de maatvoering 300/60 worden in de week van 9 December geleverd. Wij hebben wel de Mokka hout in de maar 260/60 op voorraad. De zwart eiken hout 300/60 hebben wij ook op voorraad.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Na weer een boze mail te hebben gestuurd en werdt ik gebeld dat de zwart eiken geleverd ging worden, wat ook gebeurt is.

En je raadt het al, de mokka panelen die belooft waren om in de week van 9 december, kwamen dus weer niet. Ook niet even een berichtje van dat ze later kwamen. De ergenis werdt alleen maar groter. Na weer een mail te hebben gestuurd, kreeg ik het onderstaande:

Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. Helaas heeft uw bestelling vertraging opgelopen. Wij moeten u helaas mededelen dat de levering pas na de feestdagen zal plaatsvinden.

Wij begrijpen dat dit heel vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan communicatie hierover. Wij zullen er alles aan doen om u zo spoedig mogelijk een update te geven met een precieze leverdatum.

Wij gaan u een tegemoetkoming geven voor de langere wachttijd.

Masterwoodpanel

Uiteindelijk werden de panelen geleverd op 09/01.

Het gaat mij normaal nergens om, maar in het laatste bericht stond: Wij gaan u een tegemoetkoming geven voor de langere wachttijd.

Nu inmiddels al 2x keer een bericht gestuurd, maar je raadt het al....... totale stilte.

• Twannie
    Review voor Masterwoodpanel

Snel geleverd! Toen ik per ongeluk de verkeerde eindlatten had besteld werd ik gebeld en hierop geattendeerd. Ook de panelen die ik over had werden netjes opgehaald en het geld terug!

• Monique
    Review voor Masterwoodpanel

Bestelling nooit geleverd, vanuit bedrijf zelf geen enkele communicatie richting klant, alleen bij navraag vanuit mij kon er via WhatsApp een antwoord gegeven worden. Echter toen niet aan hun leveringsvoorwaarden werd voldaan en ik het bedrijf daarop wees, is mijn bestelling zonder communicatie in Klarna verwijderd, echt top service!

• Roger Scholten
    Review voor Masterwoodpanel

Goed bedrijf met kwalitatief goede panelen!
    Ook de communicatie is meer dan goed. Na werktijd wordt er nog gereageerd op de app berichten.
    Verder stond er nog iets op nalevering. Achteraf bleek toch dat ik deze niet meer nodig had. Na een berichtje via de app kreeg ik de zelfde dag het geld nog retour gestort!
    Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen….

• Bernard Vliet
    Review voor Masterwoodpanel

Wij hebben hele mooie wandpanelen ontvangen en de kwaliteit is top!

• Mirel Bosma
    Review voor Masterwoodpanel

Snelle levering, goed product, heel blij mee!

• Jos Muller
    Review voor Masterwoodpanel

Prijs kwaliteit uitstekend! zegt wat het doet en doet wat het zegt. snelle en goeie levering. verpakking netjes. wandpanelen zijn mooi en makkkelijk te bevestigen. absoluut een aanrader als je geïnteresseerd bent in wandpanelen.