Massagerr.nl
Met een gemotiveerd team streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om een premium massage te krijgen wanneer en waar je maar wilt. Met onze service en ons aanbod kunnen wij dit samen realiseren.
KDK
Prima garantieservice! De stekker was stuk na een jaar en ik kreeg een geheel nieuw apparaat. Zeer snelle en vriendelijke reacties op mails. Top service!
Titia
Shiatsu massagekussen pro gekocht. Snel geleverd en geeft fijne massage. Ik voel de warmte niet, maar een vriendin wel: die had ook koudere huid. Maar het me laten masseren doet me goed en fijn dat het zo bij de hand is. Zelfs achter de computer te gebruiken!
Hoe beoordeel je Massagerr.nl?
Fokko
Zelf na een jaar fantastische service gehad kon niet beter
Marieët
Snelle levering. Heb de mini massagerr besteld, ziet er pico bello uit. Functioneert prima. Lekker licht.
Ger
Heel goede service.
Ik had een massage gun gekregen van iemand.
De accu was dood omdat hij veel te lang stil had gelegen. Ik vroeg aan massagerr.nl waar ik een nieuw batterijpack kon kopen. Dat kon niet en toen hebben ze me een nieuwe betere toegestuurd zonder kosten. Echt een geweldige service. -
Joost
Goede service en apparaat werkt goed.
Deniz Guner
Snelle levering en goede kwaliteit!
Charlotte Raap
Supersite, snelle levering, perfect apparaat!
Ine
Zeer fijn product en een goede service. Wanneer er bij de bestelling iets ontbrak bij de massage gun werd dit zeer correct en snel afgehandeld . Top
Stijn
Top producten en uitstekende service.
Sjouke
Echt een fijne klantenservice heeft dot bedrijf. Ik had een klein probleempje met de t&t maar werd vriendelijk geholpen en te woord gestaan!
KARIN
Deze webshop reageert snel en duidelijk. Ik heb een Mini Massagerr Gun die echt super is voor een hardloper. Na 14 maanden werkte het apparaatje niet meer en mailde ik Massagerr. Per direct kreeg ik antwoord of ik een filmpje van het probleem kon sturen. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik een nieuw apparaatje toegestuurd. WAT EEN SUPER SERVICE!! Massagerr TOP!! Inmiddels hebben 3 andere lopers van mijn club ook zo'n kleine krachtpatser.
Top service
Altijd met veel plezier het apparaat gebruikt, werkt goed en is gemakkelijk in omgang. De klantenservice is erg vriendelijk en professioneel. Zij reageerde direct op mijn vraag en hebben mij uitstekend geholpen. Ik kom hier zeker terug!
Samuel
I like the massage gun pro very much. Performance / price ratio is very good + I had experience with quite exceptional customer service.
Willem van Oosten
Mijn tweede Massagerr gekocht voor onze dochter na het succes van de eerste voor onszelf. Snelle levering en correcte nazorg via Email ter verduidelijking van bijgevoegde handleiding (die al duidelijk genoeg was voor mij). Geweldig apparaat met vlotte verwerking.
Rachel
Na meer dan 1 jaar vertoonde mijn Massagerr Gun Pro apparaat ratelende geluiden. Na het gemeld te hebben en een video opname van het ratelende geluid heb ik prompt een nieuw toestel toegestuurd gekregen. Dus niets dan lof voor dit super klantgericht bedrijf.
Marco
Zeer goede mini massage gun. Degelijke kwaliteit en werkt super goed. Alles werd snel geleverd. En het contact met de klantendienst loopt vlot en ze zijn super vriendelijk. Een aanrader!!
AD
Alles was zoals verwacht.
Ger
Ik vond de levering snel, het apparaat voldoet aan mijn wensen, de after sales is ook adequaat en correct
Brenn
Prijs uitstekend en product was gelijk goed !