Marstek Power
Marstek-Power.eu is onderdeel van Ematic-Zonnepanelen.nl
8,5

• Fred Beumer
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Twee keer een mail gestuurd 02 en 04 december 2025 en 1 keer geprobeerd telefonisch te bereiken op 09 december jl. en voicemail ingesproken om mij terug te bellen i.v.m. een niet meegeleverde RS485-datakabel. Verder verzocht om terugbetaling van betalingstoeslag 3,99% over factuurprijs of
    te wel € 51,43 voor betaalmethode met VISA-kaart. Deze toeslag is volgens ingewonnen informatie wettelijk in Nederland verboden. Nu, 13 december 2025 in het geheel nog niets vernomen van Marstek Power, Den Haag. Terugbetaling van onterechte toeslag niet gerestitueerd gekregen. Bijzonder onfatsoenlijk!

• salvatore giuliana
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Opvolging levering niet makkelijk , geen track en trace

• Hoe beoordeel je Marstek Power?

• antwoorden niet op service mails, vraagtekens dan bij betrouwbaarheid qua service & garantie..
    Review voor Marstek Power

3 Venus E V3 batterijen bij gekocht, snelle levering, stevig ingepakt door transporteur op een palet.
    Qua prijs niet slecht, hoewel concurrentie allemaal rond dezelfde prijs zit.
    Op zowel website van marstek-power.eu als ematic-zonnepanelen.nl stond vermeld dat er RS-485 datakabels meegeleverd zouden zijn.
    Dit bleek echter niet het geval, sterker nog: ipv. mij op een correcte manier hierover te informeren, haalde men dit stilzwijgend van hun website af en negeert de klant straal.
    Tot op heden na 3 mails 0 antwoord.
    Wou er nog kopen, maar ga dit toch even herbekijken als dit de service is.

• Kevin
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Goede service en snelle levering!

• Kim De vogelaer
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle levering, goed verpakt. Werkt goed… nu nog wachten of beter weer!

• Mark

Prima

• Danny Vdk
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Zeer tevreden over de aankoop van het toestel. Top service.

• Dick
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle levering scherpe prijs.

• Bart Lepez
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Werkt prima met de zonnepanelen, nu nog een voordelig dynamisch tarief zoeken voor een groter rendement.

• Stijn Tiebout

Alles vlot verlopen

• Vincent Gevaert
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Prima reactie op vragen gekregen

• Paul Vercauteren

Prima

• Mark

• Patrick Rettenberger

Top Versand nach Deutschland

• Ruud vd Meer
    Geverifieerde klant van Marstek Power

De accusets zijn op de dag vd bestelling al geleverd.

• Andre Gorissen

Snelle levering goed product

• chris
    Review voor Marstek Power

Zeer goed verpakt. Snelle levering aan huis. Werkt prima. Geen probleem ondervonden bi het instaleren en verbinden met mijn P1 van Homewizard. Prima app van Marstek.

• Willy Schoovaerts
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle levering en zeer goed verpakt. Ook snel antwoord op mail

• Yves Guilliams
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle en goed opgevolgde service

• Michel Koklenberg
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Enorm snel geholpen toen ik vroeg of Marstek Venus E3 in België mag gebruikt worden. Toen de batterij niet bleek te werken kwam er enkel een AI reactie met foute info. Gedurende 10 d kreeg ik te horen dat ik harde reset moest doen door op knoppen te duwen die het toestel niet heeft. Daarna kwam opnieuw een reactie: "druk op een groene knop die niet zichtbaar is". Ik heb die knop dus helaas nooit gevonden. Meermaals heb ik gevraagd of iemand telefonisch contact met mij zou willen opnemen. Nooit gebeurd. Na 13 dagen krijg ik toch te horen dat batterij gewisseld kan worden :-) Op hoop van zegen.