Margaret Designs
Kijk dus snel verder en Have Fun!!
Roely van Teeseling
Een super snelle levering en een vriendelijke service van mijn producten beloften worden nagekomen
Annette
Snelle levering. Mooie spullen!
Hoe beoordeel je Margaret Designs?
Corina schuiling
Mijn labradoriet hanger en oorbellen alweer binnen, super snel weer ,top. Heel mooi alleen de stenen van de oorbellen zijn iets minder mooi dan op de foto's, maar houd ze wel want zijn verder wel mooi.
Antwoord van Margaret DesignsHallo, Corina, Dank voor uw beoordeling, super fijn! Ja inderdaad, soms kunnen de stenen anders uitvallen dan op de foto, bij oorbellen waarvan we meerdere paren van op voorraad hebben. We fotograferen maar 1 paar, en dan kan weer een ander paar er net iets anders qua kleur uit zien. Dit omdat het natuurproducten zijn. Ik had de mooiste uitgezocht van paren die we nog op voorraad hadden. En met de natuurproducten is het altijd, wat de ene persoon prachtig vind, is voor iemand anders net wat minder. Ik hoop toch dat u heel veel plezier van de oorbellen gaat beleven. En weet, u mag ook altijd retourneren. Liefs Margaret
Milou
Snelle levering, mooie sieraden voor een goede prijs.
Hennie Brouwer
Prima ervaring. Snelle levering en
Heidi Bos
Snelle levering goeie prijzen ,goede service en mailtjes met vragen snel beantwoord, werd goed advies gegeven!
Diana Middelkoop
een heel fijne en betrouwbare webshop , verzend heel snel.
Dianne De Jonge
netjes verzorgd en volgens afspraak
Ninja
Goede prijzen. En super snel en netjes verzonden. Ook leuk ingepakt.
Veronique
Zeer goede service
Ingrid Haksteeg
Goede snelle service, netjes verpakt in cadeau verpakking
Cindy Klappe
Geweldige service en super klantvriendelijk.
Sylvia
Mooie prijs en snelle levertijd.
Heel blij mee. -
L.
Zeer tevreden! Mooie producten. 1 artikel geretourneerd. Verliep vlot. Persoonlijk contact was erg prettig. Ga zo door!
Sylvia Kaper
Veel keuze, leuke aanbiedingen en snelle verzending.
Sandra
Snelle service en verzending, goede prijzen.
Riek
Mijn bestelling werd 2 dagen na bestelling al bezorgd. Het product voldeed aan de verwachtingen qua kwaliteit en kleur. Erg blij mee!
Nely
Goede service, reageert snel en als de bestelling wordt bezorgd is het altijd weer goed en netjes ingepakt!
Rachel Breukelman
Top service. Goede prijs . Snel geleverd.
Mooie sieraden , duidelijke communicatie, en antwoorden op mijn vragen , meedenkend . Prima
Prima service , en mooie sieraden