Mani Vivendi
Wij spannen ons maximaal in om van iedere klant een tevreden klant te maken.
Dat lukt vrijwel altijd. Ben je ook tevreden over ons, laat hier dan een berichtje achter voor andere (nieuwe) klanten.
Ben je niet tevreden over ons, laat het ons dan eerst even weten, zodat we de kans hebben om het voor je op te lossen voordat je je reactie plaatst.
Hans
Verwacht bezorgmoment
Nog niet bekend
Wacht hier al een week op en krijg wel of ik tevreden ben ? -
Kubiesa M.K Kubiesa
Alles Prima.
Hoe beoordeel je Mani Vivendi?
WW
Goede en snelle service! Het warmtematje voor kombucha bevalt uitstekend. Met een beetje passen en meten kan ik er twee 5-liter-potten plus twee 3-liter-potten op kwijt.
Karina
Snelle levering, goede spullen
Pini Bleichfeld
Ik heb mijn bestelling meer dan twee weken te laat ontvangen. Ik heb geen e-mail of bericht ontvangen dat het niet binnen een paar dagen geleverd zou worden. Na een paar dagen heb ik gebeld en ze vertelden me dat het niet op voorraad was en dat het een paar dagen later verzonden zou worden. Het duurde weer twee weken. Verschrikkelijke service.
Lawrence Van den Hoeven
De 2,7L glazen weckpotten die ik heb besteld zijn super!
Inge Smits
goed maar eerste 2 dagen na bestelling ontving/las ik niets. Dat maakte me, als nieuwe klant, wel even ongerust. 3de dag kreeg ik bevestiging dat pakje zou vertrekken met totale bestelling en dag daarna alles netjes geleverd door BPost.
Loesje Goeijenbier
Goede service en hele fijne producten.
René Voorhuis
Snelle levering, keurig verpakt .
Esther
Fantastisch mooie schapenvachten yogamat met een mooie borduring van mijn bedrijfsnaam 🤩👏🏼
Goede service en snelle levering. -
Marianne Van Duinen
Precies wat ik nodig had en sneller binnen dan verwacht. 😊👍
Caroline Broeders
Snelle levering en goed verzorgd verpakt
J.T. Sunter-Meijler
Alles perfect
Annemiek
Mooie yogamat, snelle levering
marianne janson coenradie
Alles mooi!
Derk
Wat ik nodig had, niet meer niet minder, voor veel minder dan de helft van de commercielere prijzen.
Lise Schimmel
goede prijs, mooie kwaliteit, snelle en goede levering en super service. Kan het iedereen aanraden
Saskia
Goede producten, keurige levering
Monique
Prima product en snel verzonden.
M van Gerwen
Ik had n yogamat en rode tas besteld,maar realizeerde dat meerdere bij yoga deze kleur hadden. Meteen gebeld om tegen de blauwe kleur te ruilen, wat meteen op gepakt werd. Top.