Mangohoutonline

Mangohoutonline

Mangohoutonline is de specialist voor alle massieve mangohouten meubels. Ons assortiment bestaat uit o.a ronde en ovale tafels, dressoirkasten, TV kasten, boekenkasten en bijzettafels. Alle mangohouten meubels komen direct van de fabrikant. Zo blijven de prijzen het laagst. Super goede kwaliteit tegen de scherpste prijs van Nederland."
9,3

• wilko
    Review voor Mangohoutonline

goede duidelijke afspraken van de levering en bij het afleveren eerst via de e-mail en later via de telefoon

• J.M POL
    Review voor Mangohoutonline

Had ook was mee besteld, maar is nooit uitgeleverd.

• Hoe beoordeel je Mangohoutonline?

• Leny Wiersma
    Review voor Mangohoutonline

Snelle levering, en heel fijn in mijn kamer gezet geweldig. Een geweldige mooi eettafel.

• Angela
    Review voor Mangohoutonline

Twee salontafeltjes besteld. We zijn er blij mee. Transportkosten vonden we vrij hoog. Enige nadeel: de tafeltjes zaten verpakt in een doos die enorm stonk. Geur heeft een week in huis gehangen.

• Ron de Vries
    Review voor Mangohoutonline

Hadden daar al vaker meubels gekocht, nu een boekenkast, zeer scherp geprijsd, snel geleverd binnen een paar dagen. Zeer betrouwbaar bedrijf met zeer goede spullen, zeker aan te bevelen.

• Annet Bulthuis
    Review voor Mangohoutonline

Ben heel tevreden over mangohoutonline, mooie meubels en goede service

• Gerard Jacobs
    Review voor Mangohoutonline

Prima service. Prijs kwaliteit is in verhouding. Alles naar wens verlopen

• j jonkman
    Review voor Mangohoutonline

Prima geregeld en goede bezorging.

• Janette de Vos
    Review voor Mangohoutonline

Een prachtige tafel..voor een mooie prijs. De levering was ook goed..wel zou het handig zijn dat de chauffeur iemand bij heeft voor zon grote tafel te bezorgen. Heb nu 2 werkmannen die naast ons bezig waren gevraagd om mee te helpen anders had het niet goed gekomen.

• Hanny Lucas

Geweldig

• Willem van Dalen
    Review voor Mangohoutonline

Mooie producten snelle en corecte levering

• Cissy
    Review voor Mangohoutonline

Snelle levering, mooie eettafel en tv meubel, goede kwaliteit!

• Wilma Berteler
    Review voor Mangohoutonline

Super snel geleverd aardige bezorgers ,mooie kast

• Hendrik Olthof
    Review voor Mangohoutonline

Mooie tafel en stoelen tegen een redelijke prijs. Uitstekende bezorging en toen bleek dat de tafel niet op zijn plaats kon worden gezet (te groot om trap op te komen) werd het montage bedrag zonder dat ik daar om had gevraagd gecrediteerd, Kortom wat mij betreft een aanrader!

• Sheila Abdoel

Geweldig

• opaloek
    Review voor Mangohoutonline

Wij zijn super tevreden over de correcte en snelle service bij Mangohoutonline. Alles keurig geleverd en op tijd. Klantenservice medewerkster zeer vriendelijk en weet waar ze mee bezig is. Hulde!

• Marrielle Kil van straaten
    Review voor Mangohoutonline

Super mooie salon tafel , netjes verpakt en bezorgd .
    Super service , kwaliteit is top , ik zou vaker wat kopen als ik iets leuk vind .

• Joke Wijnhoff
    Review voor Mangohoutonline

Mooie kast en super snelle en keurige bezorging

• Richard De Vries
    Review voor Mangohoutonline

Vriendelijk bezorgd, blij met m'n kast voor een fijn prijsje.

• Math Cleven
    Review voor Mangohoutonline

Goede service met 2 mensen afgeleverd tot in keuken op begane grond.