Mangohoutonline
Weert
Zeer tevreden met onze ovale zwarte tafel. snelle levering.
Emil Linssen
super producten en goede service en de bezorgdienst werkte super ,, en gezellige man
Hoe beoordeel je Mangohoutonline?
Anonieme
Mooie actie gekocht aan te raden
Anton Hoebergen
Alles goed geregeld
Antwoord van MangohoutonlineDank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Ruud Fokke
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw beoordeling! Geweldig om te horen dat de levering snel verliep. We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met uw bestelling!
Hein Rutten
Alles oke,zoals het hoort te zijn.
Antwoord van MangohoutonlineHartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was, precies zoals het hoort. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Kelly Van herck
Steeds correct met de levering goed verpakt top kwaliteit kwa meubels ,heb ook voor men dochter Kelly van Herck al besteld alles top
Antwoord van MangohoutonlineWat een geweldig compliment, dankuwel! Super om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze meubels en de levering. En extra fijn dat u ons ook aan je dochter hebt aangeraden – dat waarderen we enorm! We staan altijd voor jullie klaar 😊
Hans Korndewal
Produkt was snel in huis en goed verpakt!
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat uw bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen. Veel plezier met uw aankoop!
Darryll
Snellere levering. Had een eettafel, salontafel en 6 eetstoelen besteld. Binnen 10 dagen had ik alles in huis. Het was ff wachten op voorraad van de stoelen. Topkwaliteit! Ben er heel blij mee
Antwoord van MangohoutonlineWat fijn om te lezen, dankuwel! Super dat alles zo vlot geleverd kon worden en dat u zo tevreden bent met de kwaliteit. Bedankt ook voor uw geduld met de stoelen – we zijn blij dat alles nu compleet is en dat u er zo blij mee bent. Heel veel plezier met uw nieuwe meubels!
Thaborkerk IJsselmonde
Heel correct. Zowel de bestelling als het plaatsen.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw fijne woorden! Goed om te horen dat alles naar wens verliep, zowel met de bestelling als de plaatsing.
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. -
Ilse Van Tuil - de Groot
Super service! Zeer tevreden!
Antwoord van MangohoutonlineWat een fijne review, dankuwel! We vinden het geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Voor ons is het belangrijk dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we uiteraard met dezelfde inzet voor u klaar! Veel plezier met uw aankoop! -
Peter Mols
Goed geregeld, snel geleverd. Flexibel in aflevering.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles vlot en flexibel verlopen is.
Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! -
Agnieszka Pokaluk
Top!
Antwoord van MangohoutonlineDank u wel voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent. Veel plezier toegewenst met uw bestelling 😊👍
Marten Ronda
Hij is snel geleverd prima service
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en u tevreden bent met de service. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Ria Teunissen-Groenendijk
Makkelijke website, snelle levering.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw fijne feedback! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website én de snelle levering. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling!
Ferrie
Volgens afspraak geleverd. 100 procent ok!
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen. We zijn blij dat alles naar wens was en wensen u veel plezier met uw bestelling!😊👍
Antonius Van der Elst
Prima. Bezorging en erg snel
Antwoord van MangohoutonlineDankuwel voor uw review! Fijn dat alles vlot is verlopen en de bezorging naar wens was. We waarderen uw feedback!
Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! -
Sun58
Mooie eettafel. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de eettafel en de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat u er nog lang van kunt genieten! 😊🪑✨
Nelly Meer-Versluis
Het zijn mooie meubelen en een hele goede prijs. Ben erg tevreden met mijn tafel
Antwoord van MangohoutonlineWat een mooie review, dank u wel! Super om te horen dat u zo tevreden bent met uw tafel en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt. We wensen u veel plezier met uw bestelling! 😊🪑✨
Sanne Runsink
Hele fijne service..
Antwoord van MangohoutonlineHartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als zo prettig hebt ervaren. We staan graag weer voor uw klaar in de toekomst! 🌟😊