Mangoe Meubels B.V.
Mete Gencarslan
Ik ben opgelicht door dit bedrijf, heb het artikel gekregen vervolgens de volgende dag retour aangemeld en weken niks gehoord om vervolgens via in3 te horen te krijgen dat ik het niet meer kan retourneren omdat de termijn verstreken is. Heb 4x contact geprobeerd op te nemen met het bedrijf waarvan dat 1x is gelukt en dat was telefonisch.
Antwoord van Mangoe Meubels B.V.Dank voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je retourzending en dat je contact met ons niet soepel is verlopen. We willen je graag uitleggen dat we ons altijd proberen te houden aan ons retourbeleid en dat we ons uiterste best doen om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.
Volgens ons systeem hebben we helaas geen eerdere e-mails van jou ontvangen over deze kwestie, wat het voor ons moeilijk maakt om te reageren op het moment dat je het probleem hebt aangekaart. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral als je geprobeerd hebt om contact op te nemen. We vinden het jammer dat er slechts één telefonische reactie mogelijk was, echter hebben we verder geen directe contactverzoeken ontvangen.
Wat betreft de retourtermijn, willen we je graag uitleggen dat de retourzendingen binnen de afgesproken periode moeten plaatsvinden. Het spijt ons dat je via In3 hebt gehoord dat de termijn verstreken is. We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar helaas moeten we ons aan de gestelde voorwaarden houden om verwarring en misverstanden te voorkomen.
We willen je verzoeken om je gegevens nogmaals met ons te delen, zodat we je situatie nader kunnen onderzoeken en kijken of er alsnog een oplossing mogelijk is. We doen er uiteraard alles aan doen om tot een eerlijke oplossing te komen.
Onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.
Anne -
Yvonne
Via e-mail contact gehad en werden mijn vragen beantwoord. Daarna besteld en snelle en goede levering.
Hoe beoordeel je Mangoe Meubels B.V.?
Yvonne
Erg mooie producten en snelle levering
Irene Schavemaker
Snelle bevestiging en levering. Vragen richting de klantenservice werden snel beantwoord op een persoonlijke manier.
Chantal
Prachtige meubels en van zeer goede kwaliteit. Echt unieke items. Zeer tevreden met onze aankopen.
Brigitte Levecque
Goede service en opvolging
Bart
Supermooi product, snelle levering en prijskwaliteit verhouding perfect.
Telefonisch contact gehad en ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Naar aanleiding van mijn vraag beloofde de dame na het uitzoeken terug te bellen. Binnen 15 minuten werd ik inderdaad teruggebeld.
Ben zeer tevreden over de service en het product. Complimenten -
Markus
Bisher guter Service per E-Mail, warte noch auf die Lieferung.
Suzan van Baal
Snelle levering en snelle reactie
S.M.
Erg mooie meubels! Prima kwaliteit, niet duur en snel geleverd.
Peter
Goede service, pas meubels gekocht, de deurtjes gingen niet goed open en dicht.
Doorgeven en een week later was de service dienst hier en het was allemaal zo verholpen -
Jasmijn
Na een mindere ervaring bij de concurrent (tafel met barsten, verkeerde kleur etc...) , heeft mangoe meubels mij enorm goed geholpen. Zij hebben mij op mijn gemak gesteld dat ze een controle zouden uitvoeren voor het verzenden van de tafel, zodat ik gerust kon zijn dat deze niet meer beschadigd zou zijn. Ook hebben ze mij bevestigd dat ik de juiste kleur bij hen wel zou ontvangen. Deze moest wel wat op zich wachten, maar dit was meer dan de moeite waard. De tafel is perfect, ze hebben hun belofte gehouden en zijn enorm klant en servicegericht. Ook persoonlijke en down to earth aanpak.
Ik ben een zeer tevreden klant en supertrots op mijn supermooie aankoop.
De tafel is de Live Edge van Starfurn, en kreeg ook 10% korting toegestuurd, dus prijs kwaliteit super ! -
Gabriela Aresu
Product precies zoals omschreven
Robert
super
Bart de gier
Heel tevreden met dit besrijf en hun producten
Harry coppens
Topp product en service bedankt
Heeel blij met mijn nieuwe salontafel. Geweldig snel geleverd en ziet er keurig uit voor een prima p
Geweldig
Super goede service en product . Tevreden
Snelle levering en mooi product
Antin v keuken
Snel geleverd en keurig in orde
Sam
Al een lange tijd super blij met onze mangohouten eettafel. Een paar weken geleden een tv meubel en dressoir besteld uit dezelfde collectie (madison), deze zijn super mooi! Echt een aanrader. Snelle levering en goede communicatie. Helemaal top!