Mand en Deco.bv
Ons team werkt met veel passie en toewijding naar een persoonlijke en vlotte service waarin de klant centraal staat. Het product aanbod staat voor een groot gedeelte afgebeeld op de webshop.
Shirley van der Hoeven
Tevreden met artikel!
Jannette Kranen
Snelle levering. Prima producten.
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor je reactie, daar zijn we altijd blij mee.
Hoe beoordeel je Mand en Deco.bv?
Mardelamar
Wat een geweldige ervaring! De website is prachtig vormgegeven, duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Het plaatsen van een bestelling ging moeiteloos en alles werd met zorg klaargezet. De levering verliep vlot en zonder problemen. Echt een topbedrijf met een enthousiast en betrokken team! Heel veel zegen en succes voor de toekomst! 🙌✨
Antwoord van Mand en Deco.bvWat een geweldige feedback, bedankt! Het doet ons enorm plezier te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze website en service. We streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te maken en jouw woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn.🙏✨
Tom
Goede prijs
Snel geleverd
Mooie kwaliteit
Antwoord van Mand en Deco.bvHier zijn we altijd blij mee, deze reactie, bedankt Tom!
Erik Jansen
snelle levering en mooie producten
Antwoord van Mand en Deco.bvWe willen je bedanken voor de leuke reactie, Erik!
erwin de Boer
top service!
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt Erwin, voor je reactie!
Wietske Borger
Super nette bezorging, heel blij met de mooie manden en rotan tasjes!
Antwoord van Mand en Deco.bvWietske, bedankt voor je mooie review.
Wilma Geerlinks
Goede service en communicatie en er is veel mogelijk.
Antwoord van Mand en Deco.bvCommunicatie is voor ons super belangrijk. Bedankt voor jullie mooie reactie.
Sandra van den Berg
Snelle levering, fijne mensen, goede communicatie
Antwoord van Mand en Deco.bvAltijd fijn om te horen, bedankt voor jullie reactie
Amanda
Wordt snel geleverd, veel keuze en voorraad
Antwoord van Mand en Deco.bvSuper bedankt voor de mooie reactie!
Karin
Snelle levering. Doos was kapot, maar gelukkig waren de artikelen niet beschadigd
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor uw reactie, we gaan informeren bij de vervoerder.
Devin Ararat
De producten zijn van degelijke materiaal en voelen stevig aan. De kleurstelling en de uiterlijk zoals het geadverteerd wordt. Producten waren snel en netjes bezorgd. TOP!!
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor jullie mooie reactie, daar zijn we altijd blij mee!
Nicole
snel en netjes geleverd
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor jullie reactie!
Mark Manshande
Snel geleverd!
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor je reactie!
Lea habets
Geweldige service. Altijd vriendelijk en optijd geleverd
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor je reactie!
Jane Stragier
Mooie prijzen,goede service en rappe levering
Antwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor je mooie reactie.
Bourgondisch Limburg
Prima service!
jannekescreatie.nl
Snelle service, Goede kwaliteit en zeer vriendelijk! Top!!
Marijke Stroobants
Milco Wijgman
Goede en snelle service
Alleen transport schade maar inhoud was heelAntwoord van Mand en Deco.bvBedankt voor uw reactie, we gaan een melding maken betreft de transport.