Mancraft
Ico van der Bijl
Uitstekend geholpen!
J S
goed afgehandeld
Hoe beoordeel je Mancraft?
Iwan
Ik heb de Mancraft trimmer gekocht met hoge verwachtingen, maar helaas valt hij tegen. De grootste ergernis is dat de millimeterstanden totaal niet overeenkomen met de werkelijke lengte. Zelfs na meerdere keren proberen en opnieuw instellen blijft de lengte anders uitvallen dan aangegeven.
De trimmer voelt verder in orde aan, maar het hele punt van een trimmer is nauwkeurig kunnen instellen — en dat lukt hiermee niet. Voor wie strakke en consistente lengtes wil, is dit product geen aanrader. -
Bart
Verzending enzo ging wel goed. Dag te laat. Verder was het apparaat niet naar wens. Geen correcte oplossing vanuit klantenservice. Willen me toch schoonmaakkosten laten betalen. Hier ga ik niet weer kopen.
Rene Cornelisse
Prima producten voor scherpe prijzen en betrouwbare levering
Martin Knijpinga
Snell
Vincent Lucassen
Snel geleverd. Prima produkt voor deze prijs.
Benny Vanhoutte
goede aankoop
Erik Roosjen
Snel geleverd
Francien Pieterse
Mijn product is nooit aangekomen. Nadat ik t besteld en met IDEAL betaald heb.. is er nooit meer n mail gekomen met verzend gegevens. Helaas.
Lindsey
Duidelijk en snel!
Bob Vermeulen
Tondeuze besteld. Helaas zitten er geen 3 standen op als mijn vorige
Vera Sloof
Mooi en fijn apperaat
Stephane Wahlen
Goed product en netjes geleverd
Iwan Wilms
Snel
Laleman Frans
snel en correct
Willy
Mooi apparaat goed om er mee te werken netjes geleverd kan niet beter
CFM EIJNDE
Goede prijs, snelle levering
John
duidelijk en no nonsense. Ze leveren wat ze beloven. Én snel.
Rob Boot
Ik kan nog slechts oordelen over de bestelingsprocedure en deze is tijdig, volledig en correct. De 10% korting die ik was vergeten te claimen, werd direct overgemaakt.