Malua Worldwide

Ontdek de exclusieve geuren van Malua Worldwide, handgemaakt en doordrenkt met onze unieke Sandalwood geur. Onze geurkaarsen, homespray en geurstokjes zijn vervaardigd met hoge parfumconcentraties voor een langdurige geurervaring. Stap binnen en geniet van luxe geuren die je nergens anders vindt.
geurkaarsen roomspray wierook
  • Rico
    Geverifieerde klant van Malua Worldwide

Super lekkere geur! En een hele snelle levering. Meer dan waard! Voor mij zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Antwoord van Malua Worldwide

Hi Rico, wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! We waarderen je review enorm. We kunnen niet wachten om je opnieuw te mogen verwelkomen!

• Dylan de Jong

Top service

Antwoord van Malua Worldwide

Bedankt Dylan! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service!

• Hoe beoordeel je Malua Worldwide?

• Alexander Derijck

Antwoord van Malua Worldwide

Bedankt, Alexander! Fijn om te horen.

• Dani Agten
    Geverifieerde klant van Malua Worldwide

Goeie geur. En een chique design

Antwoord van Malua Worldwide

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de geur heerlijk vindt en het design mooi vindt. Jouw waardering betekent veel voor ons!

• Saskia Dors
    Review voor Malua Worldwide

De geur is echt heerlijk, ken geen andere geurkaars met deze geur. Andere producten ook heerlijk en niet te overheersend. Staat ook mooi in mijn interieur.. Hele snelle levering. Echt een aanrader.

Beste Saskia,

Wat fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over onze geurkaarsen! Jouw woorden betekenen veel voor ons. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring!

Vriendelijke groeten,

• Yara Boom
    Review voor Malua Worldwide

Mooie producten en snel verzonden!

Beste Yara,

Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle verzending.

Groeten,

• a
    Review voor Malua Worldwide

De geurkaarsen, stokjes en spray zijn echt perfect! Ze zien er luxe uit en de geuren zijn echt heerlijk. Echt een aanrader.

Beste A,

Dank je wel voor je feedback! We zijn verheugd dat je onze geurkaarsen, stokjes en spray perfect vindt. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons!

Vriendelijke groeten,