Malua Worldwide
Rico
Super lekkere geur! En een hele snelle levering. Meer dan waard! Voor mij zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Antwoord van Malua WorldwideHi Rico, wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! We waarderen je review enorm. We kunnen niet wachten om je opnieuw te mogen verwelkomen!
Dylan de Jong
Top service
Antwoord van Malua WorldwideBedankt Dylan! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Hoe beoordeel je Malua Worldwide?
Alexander Derijck
Antwoord van Malua WorldwideBedankt, Alexander! Fijn om te horen.
Dani Agten
Goeie geur. En een chique design
Antwoord van Malua WorldwideBedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de geur heerlijk vindt en het design mooi vindt. Jouw waardering betekent veel voor ons!
Saskia Dors
De geur is echt heerlijk, ken geen andere geurkaars met deze geur. Andere producten ook heerlijk en niet te overheersend. Staat ook mooi in mijn interieur.. Hele snelle levering. Echt een aanrader.
Antwoord van Malua WorldwideBeste Saskia,
Wat fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over onze geurkaarsen! Jouw woorden betekenen veel voor ons. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring!
Vriendelijke groeten,
Malua Worldwide -
Yara Boom
Mooie producten en snel verzonden!
Antwoord van Malua Worldwide
Beste Yara,
Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle verzending.
Groeten,
Malua Worldwide -
a
De geurkaarsen, stokjes en spray zijn echt perfect! Ze zien er luxe uit en de geuren zijn echt heerlijk. Echt een aanrader.
Antwoord van Malua WorldwideBeste A,
Dank je wel voor je feedback! We zijn verheugd dat je onze geurkaarsen, stokjes en spray perfect vindt. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons!
Vriendelijke groeten,
Malua Worldwide