Magnetenspeelgoed.nl
Anita Van den Bosch
Leuke aanbieding
Z.
Snelle levering en mijn bestelling was goed verpakt
Hoe beoordeel je Magnetenspeelgoed.nl?
Jannie Dolsma
De levering duurde lang ,,maar het was toch op tijd voor de verjaardag van onze kleinzoon.
EC
prima snelle service
Suzy Moeys
Groot aanbod aan zeer goede prijs. Snel en correct geleverd
Hugo Ravesloot
De doos was slecht ingepakt, niet passend voor hoe het produkt wordt geleverd en bezorgd. De leveringsservice van GLS is bedroevend. Ondanks mooie woorden op hun vele emails werd de doos voor de huisdeur gezet terwijl er niemand thuis was, regen kwam even later enz. Veel aan te verbeteren.
Marleen Vandendriessche-Van Eeckhout
Vlekkeloos verlopen: van plaatsen order, over betaling, tot levering.
Heel snel, op tijd voor de verjaardag en nu kan onze kleinzoon er mee van start gaan. -
Dorien van de Ven - Ruijs
Product werd ook inderdaad dag na bestelling geleverd.
Jolanda Minten
Snelle levering, en goed materiaal.
Vincent Roelofs
Geweldige service. Was een cadeau voor 5 december. Niet alles was leverbaar voor 5 december, daarom is de bestelling opgesplitst waardoor het belangrijkste er wél was. Ga hier zeker vaker bestellen!
Jacqueline Bulsink
Jammer dat het zo lang duurt voordat het binnen is,Begin okt besteld nog niet binnen,jullie mogen er wel wat tegenover zetten
Antwoord van Magnetenspeelgoed.nlBeste Jacqueline, Bedankt voor uw review. Het was bekend dat MNTL een zeer lange levertijd had door een vertraging van de inkoop order. Ik zie ondertussen dat de zending bij u is afgeleverd. Hopelijk is dit ondertussen goed ontvangen en bevalt het merk u goed.
Veel speelplezier gewenst!
Team Magnetenspeelgoed.nl -
Addie Jong
top speelgoed voor iedereen
RL
Makkelijke bestelling, snel geleverd, zoals verwacht. Voor herhaling vatbaar.
Joke Besancon
eindeloos speelplezier
Bea Riedijk
Snelle levering, mijn kleindochter vindt het geweldig
Bart
Vlot geleverd
Astrid
Snelle levering en nette prijs.
Patrick
Snelle en perfecte levering van een A product.
Christa De Jaeger
Nog niks ontvangen 🤷♂️
Antwoord van Magnetenspeelgoed.nlBeste Christa, Ik zie in uw track en trace dat het pakketje op 16-12-2024 is ontvangen. Klopt dit? Zo niet raad ik u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.
Els van den Boogert
Makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis