Magical Flower

Magical Flower

Magical Flower, specialist in Bohemian Bruidsbloemen, workshops , bloemenstyling op maat. En in de webshop vindt je er droogbloemen/zijdebloemen creaties, originele cadeau pakketten met producten van en met bloemen, diy bloemschikpakketten en meer!
bloemschikpakket
9,9

• Annie Lauxtermann
    Geverifieerde klant van Magical Flower

Zelf vind ik het niet makkelijk de website om iets te bestellen .

• Felix Fris
    Geverifieerde klant van Magical Flower

Fijne en snelle service. Geven nog adviezen om het boeket zo lang mogelijk goed te houden.

• Hoe beoordeel je Magical Flower?

• Rianne en Bob
    Review voor Magical Flower

We hadden voor onze bruiloft een medium Flower Cloud en een bruidsboeket besteld bij Magical Flower. Ze hebben dit op de post gedaan omdat we ver van hun vestiging wonen, en aangezien er weinig aanbieders zijn die zulke stukken voor bruiloften maken waren we daar heel blij mee. De bloemen waren supergoed ingepakt en natuurlijk helemaal heel aangekomen, ze hebben er goed over nagedacht. We waren er heel blij mee en sierden onze bruiloft!

• Maud
    Review voor Magical Flower

Zeer goede service, meedenkend, behulpzaam, creatief.

• Melanie
    Review voor Magical Flower

Fantastisch mooi droog boeket besteld. Via de app werden al prachtige foto’s en video’s gestuurd hoe het boeket er uit ziet en met zorg naar mij toegestuurd. Kan niet wachten op mijn bruiloft met een prachtig boeket!

• Fam Supriady
    Review voor Magical Flower

Bij de open dag op onze trouwlocatie was het voor mij al meteen duidelijk deze bloemen wil ik ook op onze bruiloft. Kleurstelling paste bij het idee in mijn hoofd. En alles kwam samen op de dag zelf. Heel erg blij met de mooie aankleding. Hele goede communicatie over de veranderingen die ik wou in ons pakket. Alles kon en kreeg overal foto s en filmpjes van doorgestuurd. Mijn bruidsboeket heb ik op een mooi plekje in de woonkamer liggen en geniet daar nog elke dag van. Ook de krans die mijn dochter droeg is nog heel erg mooi en gebruik ik als decoratie. Zou het iedereen aan bevelen om je bruiloft nog mooier te maken.

• Jessica Stok
    Geverifieerde klant van Magical Flower

Snel verzonden in een heel stevig pakket.

• Sanne
    Review voor Magical Flower

Prachtige bloemen!! We hadden fijn contact met Rianne en ze dacht mee in wat voor ons passend zou zijn. Ze nam ons goed mee in het maken van de bloemen en de service was goed en duidelijk.

• Hans en Linda
    Review voor Magical Flower

Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige bruidsboeket en corsage van droogbloemen! De service was uitstekend, van het voorbespreken van onze wensen tot het verbluffende eindresultaat. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders!

• T+H
    Review voor Magical Flower

Magical Flower heeft mijn boeket verzorgd voor onze trouwdag. Het contact verliep erg fijn en ze wist wat ik bedoelde toen ik mijn wensen doorgaf. Het boeket was erg mooi en omdat het droogbloemen waren, staat het boeket nu (6 maanden later) nog in huis: een mooie herinnering aan onze trouwdag.

• Samiré
    Review voor Magical Flower

Wij waren echt ontzettend blij met onze bloemen voor onze bruiloft. Het contact verliep super en er was veel mogelijk. Via de app kregen wij foto’s van ideeën en pas als wij die helemaal goed gekeurd hadden, werden ze echt gemaakt. Alles kwam ook super stevig verpakt. En nog een voordeel we genieten er (een jaar later) nog steeds enorm van!

• F&K
    Review voor Magical Flower

Ontzettend blij met de bloemen van Magical Flowers! Het bruidsboeket werd in overleg gemaakt en kon aangepast worden wanneer dit niet naar wens was. De communicatie verliep hierin erg fijn. De bloemen zijn ruim op tijd geleverd en het resultaat was super mooi! Ik zou Magical Flowers iedereen aanraden!

• Suzanne
    Review voor Magical Flower

Goede service, ze denken met je mee en een prachtig eindresultaat!

• Aster en Remco
    Review voor Magical Flower

Rianne heeft voor ons de bloemstukken voor onze bruiloft gemaakt en dit heeft ze echt fantastisch gedaan! Ze heeft ons perfect geholpen en heel goed geluisterd naar ons wensen. Een absolute aanrader!

• Sam
    Geverifieerde klant van Magical Flower

Zo ontzettend goed geholpen! Echt precies wat ik wilde. Heel goed en direct contact, ik voelde me ook heel erg betrokken bij de ontwerpen!

• Evelien
    Review voor Magical Flower

Zeer vlotte en professionele service. Het boeket en polscorsage zijn nog mooier dan op foto. Prachtwerk!

• Wendy smets

Super leuk ingepakt!
    Er zat een duidelijke beschrijving bij alles gemaakt moet worden.
    Zeker een aanrader

• Denise Fotografie
    Review voor Magical Flower

Hele fijne samenwerking gehad met Rianne! Ze wist precies wat ik wilde en overtrof al mijn verwachtingen! Prachtig boeket geworden en kom zeker vaker terug!

• Adinda & Ricardo
    Review voor Magical Flower

Geweldig mooie stukken van droogbloemen ontvangen. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. Het overtreft echt onze verwachting. Heel professioneel ingepakt en verzonden. Echt een aanrader.

• Kim
    Review voor Magical Flower

Voor ons huwelijk een bloemenkrans en corsages besteld voor de bruidsmeisjes. Fijne samenwerking en super mooi persoonlijk resultaat. Echt heel blij mee. Dankjewel!