Maesy® kids eyewear
Sophie Ruigrok
Goede en snelle klantenservice! Toen een klein onderdeel kapot was gegaan, werd dit kosteloos opgelost. leuke bril en stevig materiaal.
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Sophie,
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent en we het probleem samen snel konden oplossen. Veel plezier gewenst van de bril en graag tot een volgende keer.
Karolina Król
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Karolina,
Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst van de zonnebril!
Zonnige groet! -
Hoe beoordeel je Maesy® kids eyewear?
Maaike
Echt top brillen! Ze beschermen goed, zitten mooi en het allerfijnste is het flexibele materiaal. Daardoor blijft de bril ook in een driftbui heel ;-) Wij zijn fan!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Maaike,
Heel erg bedankt voor deze super beoordeling en de mooie woorden! Fijn om te lezen dat onze zonnebrillen zo in de smaak vallen. Veel plezier ervan gewenst en graag tot een volgende keer.
Wilfred van Niel
Goede producten en bestand tegen een stootje
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Wilfred,
Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier gewenst van de zonnebril en graag tot een volgende keer.
Martijn
Goede bril, kan tegen een stootje, nette prijs en snelle levering. Dikke prima!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Martijn,
Wat super fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor de mooie review en veel plezier gewenst van de zonnebril.
Linda
Fijne website en, voor zover ik kan zeggen na 2 weken, goede kwaliteit bril voor onze dochter van 2. Blij mee! Snelle verzending en prima website. Enige tip is om de brillen te voorzien van herkenbare tekst/markering oid omdat bij aankomst niet goed kon zien dat het om de bestelde bril ging (en het ook een ander formaat had kunnen zijn).
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Linda,
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen jullie blij zijn met de zonnebril! Ook bedankt voor de feedback. We leren graag van onze klanten en deze gaan we dus zeker meenemen in de volgende evaluatie.
Veel plezier gewenst van de bril en graag tot een volgende keer!
Nicol Joris
Top top
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Nicol,
Veel plezier gewenst van de zonnebril en heel erg bedankt voor de mooie beoordeling.
Andrea
Snelle service en kwalitatief goed product!
Michelle Petrelli
Leuke webshop snelle verzending
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Michelle,
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier gewenst met de zonnebril!
julie mepham
Goede kwaliteit en echt een super service!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Julie,
Super bedankt voor de mooie beoordeling en fijne woorden! Veel plezier gewenst van de zonnebril en graag tot een volgende keer.
Hannah
Mooie brillen, zien er stoer uit en de baby bril extra fijn met een elastiek om het hoofd. Snelle bezorging ook. Aanrader!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Hannah,
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier gewenst van de zonnebrillen en graag tot een volgende keer.
Kim Vermeulen
Goede service!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Kim,
Heel fijn dat je dat zo hebt ervaren! Bedankt voor je mooie review en graag tot ziens.
Lynn Verstappen
Vrijdag besteld, volgende dag had ik de bestelling al in huis. Mooie zonnebrillen verpakt in een zakje. Top!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Lynn,
Fijn om te lezen dat de zonnebrillen er zo snel waren! Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer.
Lisan
Helaas in eerste instantie een zonnebril gekregen waarbij de pootjes niet recht waren. Mailcontact hierover gezocht met Maesykids en zeer vriendelijk geholpen door Marthijn. We hebben een nieuwe zonnebril gekregen. Erg tevreden. Ook de bril is mooi en mijn dochter is er dol op!
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Lisan,
Fijn om te lezen dat alles naar wens is opgelost en nogmaals bedankt dat je ons hier de kans toe hebt gegeven! Natuurlijk ook bedankt voor de geweldige beoordeling. Veel plezier gewenst van de bril en dat je dochter er maar lang plezier van mag hebben!
Samantha
Goede service. Heb een WhatsApp gestuurd om wat meer te weten te komen over het product. Ben erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Daardoor heb ik het product daar ook gekocht.
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Samantha,
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en het prettige contact! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en veel plezier gewenst van de zonnebril.
Guus Jansen
Top .....
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Guus,
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier gewenst van de zonnebril.
Ans Steegh
Super goede klantenservice, goed bereikbaar, snel geholpen, mooi product, goede prijs/ kwaliteit verhouding, snelle levering.
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Ans,
Wat een geweldige beoordeling, heel erg bedankt! Veel plezier gewenst van de zonnebrillen en graag tot een volgende keer.
Khatara
Hele leuke brillen en prettig contact.
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Khatara,
Wat fijn om te lezen. Heel erg bedankt voor de mooie score en veel plezier gewenst van de zonnebril!
Renske Brookhuis
Snelle goede service
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Renske,
Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst van de zonnebril.
Dirk De Bruyn
Antwoord van Maesy® kids eyewearHi Dirk,
Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst van de zonnebril!
Zonnige groet!