Made by LOTT
Laura de Roo
Een onwijs mooi geboorte bordje laten maken van het geboorte kaartje van onze dochter. Echt super blij mee. Hij staat te pronken in de kast!
Jolanda
Vriendelijk en goede service, badjassen zijn mooi geborduurd.
Hoe beoordeel je Made by LOTT?
Sabine
Super snelle levering en erg mooie producten. Zeker een aanrader!
Linda
Een echte aanrader , prachtige producten van goede kwaliteit .
Deze keer een mooie rugzak met naam besteld als cadeau voor mijn nichtje die 1 jaar wordt . Erg blij ermee omdat we wederom een origineel cadeau geven . -
Jill
Ik heb twee geboortebordjes laten maken voor mijn twee dochtertjes aan de hand van hun geboortekaartjes. Beide bordjes zien er prachtig uit en lijken precies op het geboortekaartje. Het is verzonden binnen de aangegeven tijd en heel goed verpakt. Ontzettend blij mee en echt iets unieks!
Antwoord van Made by LOTTMet plezier aan de bordjes gewerkt! Fijn om te horen dat je ze zo mooi vindt.
Suzanne
Gewoon super service! Heeft persoonlijk contact over wat je besteld en is ook nog eens super snel verzonden. Absolute aanrader
Antwoord van Made by LOTTWat goed om te horen, bedankt voor jouw complimenten.
Naomi de Vos
Ik heb vorig jaar bij Made by LOTT twee prachtige droogbloemen 'moederdag' flesjes met kaars gekocht voor een vriendin en mijzelf. Ik geniet nog elke dag van het mooie flesje die, samen met een aantal andere kaarsen, een fraaie plek heeft gekregen op de eettafel.
Antwoord van Made by LOTTGeniet ervan! Dankjewel voor jouw leuke review
Lotte
Super tof DIY pakket gekocht bij Made by Lott! Met het DIY pakket kon ik zelf afbeeldingen printen en op bordjes plakken. Mega leuk resultaat en staat super leuk in je inrichting! Al met al dikke aanrader!!!
Antwoord van Made by LOTTWat goed om te horen! Veel plezier van de bordjes die je hebt gemaakt.
Danique
Al heel veel verschillende producten bij Lotte besteld! Allemaal even secuur en netjes gemaakt. Lotte denkt ook altijd mee als je iets gepersonaliseerd wil bestellen, heel erg leuk!
Antwoord van Made by LOTTVeel plezier ervan, super bedankt
Carmen
Mooi rugzakje besteld bij Lotte. Super leuk gepersonaliseerd met naam. Lotte denkt graag met je mee. Fijne service!
Antwoord van Made by LOTTDankjewel Carmen! Veel plezier met het rugzakje 🥳
Nikki
Lotte heeft voor mijn bedrijf stickers gemaakt, en ze zijn super mooi geworden! Snelle levering en kreeg zelfs nog een berichtje met of het op de manier hoe zij het had gemaakt goed was! Helemaal top dus!
Antwoord van Made by LOTTAah wat lief van jou! Super bedankt 🎉
Melissa van Toffkado
Lotte heeft voor mijn birthday advent stickers geprint, en ze zijn perfect! Snelle, vlotte & professionele service. Thanks Lotte!
Antwoord van Made by LOTTHee Melissa, super lief van jou! Blij dat ik dit voor je kan doen. Met jou mega toffe product.