Made By Kirsten
MandyBs
Snelle reacties op vragen! Leveringstijd zoals afgesproken!Alles naar wens!
Susan
Hele mooie ringen. Snelle reactie op mijn vragen en de prachtige ringen zijn ook heel snel geleverd. Heel blij mee
Hoe beoordeel je Made By Kirsten?
Gea van Sleen
mooi artikel, moeilijk te vinden
Elly
Al verschillende sieraden gekocht, ook een paar nieuw laten maken van eigen sieraden .
Steeds leuke ideeën van Kirsten.
Vriendelijke ontvangst door beiden.
Zeker aan te raden. -
Leonie
Prachtige juwelen, snelle reactie op mijn online vragen en supersnelle levering. Helemaal blij mee en ik kan deze goud- en edelsmid dan ook zeker aanbevelen.
Sofie
Snelle en goede service,prachtig resultaat
Ronnie de Roeck
Mooie sieraden, goede service
Eveline
Altijd leuk om hier iets te kopen, voor jezelf of als cadeau.
Ontzettend mooie dingen en altijd een vriendelijke ontvangst en goede hulp/advies.
Helemaal perfect! -
Leonie
Goede kwaliteit van artikelen, snelle verzending! Ik zou zeker overwegen hier nog iets aan te schaffen.
lisette nauta
Mooie oorhangers, snel bezorgd
Jeroen Michielsen
Prachtige sieraden en altijd netjes geholpen door de makers!
Jolanda van Ginkel
Snelle levering! En bovenal super service! Zelfs op afstand. Vragen via mail werden snel beantwoord, er werd goed meegedacht en erg behulpzaam bij het maken van een keuze. Extra foto's en video's werden zonder probleem opgestuurd. En het product zelf is prachtig.
Judith
Producten zoals getoond op de site.
Snelle levering en goed verpakt. -
Jeroen
Hele mooie en unieke sierraden
Roos Reijerse
Vriendelijke en vakkundige mensen die goede service verlenen. Ze maken prachtige sieraden, ik ben enorm blij met mijn set aanschuifringen.
Imke
Bedenkt samen met de klant het perfecte plaatje! Het werk is erg vakkundig en tot in de puntjes uitgewerkt!
Titia
Vriendelijke ontvangst! Kennis van zaken. Prachtige sierraden@
Lotte Uitman
zeer snelle levering
pin
snelle levering
Marijke
Sieraden voldoen aan de verwachting. De levering door Post.nl was vertraagd, maar Kirsten heeft haar best gedaan om de bezorging te bespoedigen!
Antwoord van Made By KirstenBedankt voor je review Marijke! Ik ben blij dat de sieraden aan je verwachtingen voldoen, jammer dat je zo lang hebt moeten wachten. Veel plezier met je sieraden!