Madame La Poule
Diana Soer
Weer zo snel geleverd, ondanks de drukte. Prachtig ingepakt. Heel blij met mijn mooie spullen!!
M
Goede service en ontzettend leuk en persoonlijk ingepakt!
Hoe beoordeel je Madame La Poule?
Monique Meeldijk
Netjes afgeleverd, met een leuk kaartje
Nienke Mekkelholt
Wat een fijn pakketje weer. Heb alles met een beetje extra aandacht uitgepakt, wetende dat dit misschien een laatste zal zijn. Genoten van je mooie handschrift en prachtige papiertjes. Zal eraan denken als ik de bekers en lepeltjes gebruik ❤️
Mirjam
Prachtige schriften en kaart gekocht, snel verzonden en heel mooi ingepakt.
Myreille van Dommelen
Mooie producten, fijne en snelle service
Anneke
Hele snelle levering, heel mooi en leuk verpakt. Ik heb opscheplepels besteld, prachtige lepels heel erg mooi en solide en goeie grip
Virginie Bellinck
Leuke producten en snelle levering.
Robin Ligthart
Was leuk ingepakt en ga hier nog lang van genieten
LE de W
Snel verzonden, súper mooi ingepakt!
Hanneke
Als altijd met liefde en zorg ingepakt.
Annemie De Groote
Ik ben héél tevreden 👌
Sophie Buys Buys
Zeer goede service en heel vriendelijk
Christel Coenders
Altijd een feestje om een bestelling thuis te krijgen. Met zorg en aandacht ingepakt.
Petra
Prachtige site, mooie spullen, snelle levering en echt een feestje om het uit te pakken. Met een kaartje en een theezakje het was voor mijn verjaardag, maar door jou voelde ik me ook enorm jarig! Heel erg bedankt, ik bestel zeker vaker bij jullie!
Monique Tognetti
Super klantvriendelijk & snelle service.
Zo bijzonder om hier iets te kopen. Ik had een cadeautje voor een vriendin gekocht en gebruik gemaakt van de inpakservice. Dit is zo persoonlijk en mooi ingepakt. Ook fijn dat je nog een boodschap kan meesturen en het kan laten afleveren op een ander adres. Bovendien kreeg ik nog een foto hiervan via de mail gestuurd. Ik kom zeker terug! -
Laura Scholtz
Hele mooie producten, en mega mooi en lief verpakt!
Linda
Mooi ingepakt en tevreden.
MM van der Vegt-Geel
Snelle verzending, producten super kwaliteit
Britte
Hele leuke, bijzondere en vrolijke spullen! En daarnaast ook nog leuk verpakt en snel verstuurd. Top!