Maanenschijn - Educatief en duurzaam speelgoed
In mijn visie is er geen betere manier om de creativiteit en algemene ontwikkeling te stimuleren, dan door open spel. Spel waarvan het doel niet vooraf is bepaald door een fabrikant of door ouders. Het spel wordt juist gedreven door de eindeloze fantasie van het kind.
Maanenschijn.nl is de webshop waarbij de kinderlijke drift om te spelen samen komt met educatief en duurzame spelmaterialen van diverse prachtige merken.
Puck
Leuk ingepakt, snelle levering en fijn dat je openstaat voor ideeën ter verbetering van de service
M Ekkel - Zwemmer
Aantrekkelijk
Hoe beoordeel je Maanenschijn - Educatief en duurzaam speelgoed?
Robert
Snelle service. Mooie producten en prachtig ingepakt!
Valentina Patti
Altijd mooi verpakt en snel verzonden
Petra
Snelle service. Prachtig verpakt. Mooi materiaal
Bjorn
Mooie producten voor een nette prijs
Lara
Echt prachtig! Onwijs blij met de Speelmat, hij is warm, zacht en goed schoon te houden.
Karin
zo lief en mooi ingepakt
Salomé
Prachtig en snel (maar toch duurzaam) geleverd!
Hennie
Vlotte bezorging, prachtig ingepakt! Het spelen ermee moet ik even afwachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zeker gast lukken!
Tessa
Goed op de hoogte gehouden per e-mail over de status van bestelling. Een snelle levering. Mooi en met zorg ingepakt. Een feestje om open te maken!
Jorrit
Snelle en leuk verpakte levering! Je wordt al blij als het bij je thuis aankomt.
Iris
Wat een mooie webshop met mooie producten! Fijne service en een hele snelle levering, top!
Ingrid
Prachtige webwinkel, met zorg en liefde ingepakt
Valentina Patti
Super mooi ingepakt! En dezelfde dag nog verzonden
Nita Vleeming
prachtig duurzaam assortiment, snelle en zorgvuldige communicatie!
Willemijn Veltman
Mooie 5 december cadeaus die ook nog eens geweldig zijn ingepakt!
Noa
Duidelijke foto's en omschrijvingen bij de producten. Bij vragen wordt er goed meegedacht. Bestellingen worden persoonlijk ingepakt. Ga er zeker vaker wat bestellen!
Sjoukje
Supermooie producten die je niet zomaar even op internet vindt en zeker niet allemaal bij elkaar, daarnaast wordt het supermooi en verzorgd ingepakt en afgeleverd op een hele persoonlijke liefdevolle manier, chapeau!
Sophie van Milaan
Mooie prijs en super service. Heel tevreden over mijn aankoop bij maanenschijn!