MaakjeCadeau
Michel
Snelle levering, mooi product, goede kwaliteit
Manon
Is een mooi cadeau geworden. De afdruk op de kist ziet er prachtig uit. Was ook heel snel geleverd. Echt super.
Hoe beoordeel je MaakjeCadeau?
senna van den ijssel
heel snel geleverd en hele goede kwaliteit!
Angelique
Voor de 2e keer een plank besteld. Wederom een mooie plank ontvangen. Goede service en goed contact mogelijk.
Urszula Stopczynska
Zeer goede communicatie,snelle levering,product zoals verwacht
Jelle Bosma
Omdat mijn dochter ook een usb stick in cadeau verpakking heeft besteld was ik gelijk enthousiast over die uitvoering en kwaliteit. Maar de kwaliteit die ik nu binnen kreeg vond ik teleurstellend, de usb stick zit niet stevig in het houten houdertje en er zaten splinters aan. En het kost wel bijna 30 euro….( exclusief 4.95 verzendkosten)
Antwoord van MaakjeCadeauGoedemorgen Jelle,
Dit is vervelend om te horen. In principe kan je ook eerst even je teleurstelling aan ons melden via een mail of een telefoontje, dan pakken wij dit gelijk op. En kijken we of we tot een passende oplossing kunnen komen. Tot dusverre hebben wij nog niets gehoord van je. Neem gerust even contact met ons op, en anders doen wij dit even. Met vriendelijke groet, Jeroen -
Liesbeth Van der kolk
Mooi resultaat met wat je besteld heb
Rogier Jacobs
Bedrukte vleesplank snel geleverd en mooi produkt.
Thomas Bertrand
Goede prijs en nog veel betere service
Jennifer Andringa
Onwijs mooie borrelplank met ons bedrijfslogo! Bij herhaling zal ik hier zeker weer bestellen!
Nel Tergouw
Super snelle levering, goed verpakt en het ziet er super mooi uit..
Marion Kuijpers
Mooi cadeau, zoals beschreven. Snelle service
Elke Baeten
Super snelle levering, heel mooi gemaakt. Helemaal tevreden
Ellen Grooten
Leuk kado! Goed gemaakt, snel geleverd!
K Hartog
Kreeg precies wat ik bestelde
Irma
Borrelplank was snel in huis voorzien van keurige opdruk. Echter, het was de verkeerde maat borrelplank. Dit was na een berichtje zo opgelost. De juiste borrelplank werd alsnog gestuurd; de eerdere mocht ik houden. Top service!
Wilco Koeleman
Top bedrijf, keurig en snel geleverd
Doet er niet toe
Dik tevreden en origineel. Maken een hoop mensen blij mee. Contact ook goed.
Ronald Duin
Kussenhoes besteld, voor een familielid. Zij was er erg blij mee.
Bé Haandrikman
Heel snelle en correcte levering van de heel mooi gegraveerde borrelplank.
Een fout mijnerzijds zeer correct en meedenkend opgelost. Gewoon top!