Ma Puce
Cait van Bezooijen
Enorm blij met de mooie speenkorden. Zal zeker nog een keer bestellen, gezien ze nog veel meer mooie dingen hebben 🥰 de verzending was ook enorm snel
Youssra
Prachtig! Super blij mee
Hoe beoordeel je Ma Puce?
Anna Van Noortwijk
prachtig gemaakt, snelle levering, alles perfect
Maaike Hoogakker
Mooi artikel, snelle levering.Antwoord van Ma PuceBedankt Maaike! Veel plezier ermee Gr, Stephanie
Marianne Van hintum
Mooie producten en hele snelle levering dik tevreden
Antwoord van Ma PuceHeel erg bedankt Marianne!
Sanne Kap
Prachtig erg blij mee.
Antwoord van Ma PuceDankjewel Sanne!
David Marius
5*****
Antwoord van Ma PuceDankje David!
Jenny Donders
Snelle levering, met de hand gemaakt speenkoord. Echt heel mooi geworden met verschillende kleuren en kraaltjes.
Antwoord van Ma PuceHeel erg bedankt Jenny!
Selin Cicek
Goede service, super snelle levering!
Antwoord van Ma PuceDankjewel Selin!
Hele snelle levering, goed product!
Lieselotte
Ontzettend fijne ervaring met Ma Puce en dat 2x na elkaar! De eerste keer maakte Stephanie een heel mooi speenkoord voor onze zoon helemaal naar onze wensen. Ravi was er ook helemaal fan van en nam hem overal mee naartoe. Toen we hem helaas verloren tijdens een fietstochtje, maakte Stephanie exact dezelfde en kregen we hem tijdig voor onze vakantie! Super service, kwaliteit en klantenservice!
Antwoord van Ma PuceBedankt Lieselotte!
Sacha Aarts
Goede en snelle service
Antwoord van Ma PuceBedankt Sasha!
Nid
Er was wat mis gegaan met me bestelling maar meteen heel snel opgelost heel fijn
Antwoord van Ma PuceHi Nidal,
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Ik heb hem wel verzonden en hij zou dinsdag of woensdag als een brievenbuspakketje bezorgd worden. Heb je toevallig de postnl app? Kan je zien welke post eraan komt?
Dominique
Snelle levering en ziet er heel mooi uit !
Antwoord van Ma PuceBedankt voor je review Dominique! :)
Leonie
Zeer persoonlijk! Denkt mee over de mogelijkheden van het ontwerp en super snel in huis!
Antwoord van Ma PuceBedankt Leonie, leuk om mee te denken!
Pherique Hordijk
Fantastisch mooie speenkoort ontvangen ! En super snelle levering. Hartelijk dank hiervoor !!
Antwoord van Ma PuceBedankt Pherique, heel graag gedaan veel plezier ermee!
Amber
Super leuke speenkorden echt heel mooi gemaakt kan niet wachten om ze straks te kunnen gebruiken als mijn meisje wordt geboren
Antwoord van Ma PuceBedankt Amber! Alvast veel geluk met jullie kleine meisje, geniet ervan!
Anouk Oerlemans
Mooi product en er is gekomen wat ik vroeg, namelijk een speenkoord met 2 dino kralen ipv 1!
Antwoord van Ma PuceBedankt Anouk! Speciale verzoekjes mogen altijd, fijn dat je er blij mee bent!
Lieneke Severin
Mooi speenkoord met naam, precies zoals beschreven.
Emine Karasahin
Super goede service! Erg vriendelijk en heel snel!