MYLENA STORE
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 05-12-2023 stopgezet
Willemijn Giesbers
Super snel liefkaartje erbij, denk alleen doordat het IPV in een doos maar in plasticzak zat de ringen verbogen zijn, maar kan je redelijk terug draaien
Alies
Leuke meiden kleding! Super snelle service, leuk ingepakt, met een klein cadeautje bij de bestelling. Snelle reactie en erg behulpzaam bij vragen over de kledingmaten. Kortom een zeer tevreden klant.
Raymond
Geweldige dingen ook voor kids en het inpakken is ook super leuk gedaan
Lynn
Goede prijs/kwaliteit verhouding en leuk dat je je cadeaus mooi kan laten inpakken. Fijne webshop!
Maria
Mooie trendy dameskleding, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, super snelle levering en een goede aftersale!!
S. de Boer
Snelle en leuk verpakte levering. Goede prijs kwaliteitverhouding
Dominique Valenteijn
Geweldige winkel! Goede kwaliteit, snelle levering en wordt super leuk ingepakt. Ik ben fan! 🤩
CF
Aanbod loopt altijd vooruit op de trend, helemaal bueno!
Jimmy
Leuk setje voor mijn vrouw gekocht. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!
Nathasja
Snelle service en goede Kwaliteit kleding
Daniëlle
Top winkel en een super goede service
Freya
Heel mooi ingepakt! Komt zorgvuldig bij je thuis gebracht! Ik heb een handtasje gekregen en ik verschoot van de kwaliteit! Zeker een aanrader! Hele lieve mensen ook! 💖 KOPEN KOPEN KOPEN!
Tamara
Onwijs leuke kleren en accessoires voor een leuke prijs en top service👍🏼
Raymond
Wat voor mijn vrouwtje gekocht en de service was top, snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs..
Yana
Altijd super leuke kleding en de kwaliteit is goed. Snelle levering en service!
Ellen Duhen
Leuke Trendy kleding voor jong en oud.
Kreeg heel veel complimentjes over de kleding die ik hier heb gekocht😊 -
Kelly
Super leuke en unieke kleding. Kwaliteit is top, snelle levering en erg leuke winacties!
Leony
Mooie producten, goede service