MY.jewelzz

MY.jewelzz

Shop nu de leukste sieraden, accessoires & kleding voor de laagste prijs!
Vrijwel alle sieraden zijn van stainless steel, waardoor deze niet verkleuren :)
Bestellingen worden in 1 tot 3 werkdagen verzonden!
9,4
Filter 29 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 19 met beschrijving

• Eline Rijk

super mooi horloge

• Amber Van den Hout

Mijn product (ring) had beschadi

Hi Amber,
    Bedankt voor jouw review! Zoals aangegeven worden al onze producten, voordat ze worden verzonden, gecheckt op beschadigingen/mankementen. Zoals besproken mag je de ring terugsturen en zullen wij dit gezamenlijk goed oplossen! :)

• Hoe beoordeel je MY.jewelzz?

• Claire
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Snelle levering, product goed omschreven duidelijke foto. Zeer tevreden met mijn oorbellen.

• Henriette Aaldering

Mooie oorbellen blij mee

• Iris
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Mooie sieraden die niet verkleuren!

• Puck Dubbink

Was top!

• Marit Zweerink
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding. Wordt netjes aan geleverd.

• Sabrina B.
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Super snel geleverd, en nadat er een foutje in de armbandjes zat ook super snel opgelost door nieuwe armbandjes op te sturen. Echt top service en een aanrader om je sieraden te kopen.

Hi Sabrina,
    Bedankt voor jouw positieve review en fijn om te horen dat onze service jou bevalt! :)

• #Essiegurll
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Top! Snelle levering, goede kwaliteit en super leuk assortiment!

Hi Esther,
    Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met ons en natuurlijk heel veel plezier met jouw nieuwe armband! :)

• W Kooistra
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Goede en snelle service. Nadat ik een vraag had gesteld had ik gelijk antwoord en na bestelling werd het ook snel geleverd.

Antwoord van MY.jewelzz

Bedankt voor jouw review en mooi om te horen dat onze service jou goed bevallen is!
    Heel veel plezier met jouw gepersonaliseerde items :)

• V
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Snel geleverd en als op de foto👍🏻

Hi V,
    Bedankt voor jouw positieve beoordeling en heel veel plezier met de ketting!

• Dann
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Super leuke sieraadjes voor ook fijne prijzen! Ook makkelijk contact te leggen met de klantenservice bij vragen💗

Antwoord van MY.jewelzz

Fijn om te horen Dannique en natuurlijk heel veel plezier gewenst met jouw sieraden!

• Annelies
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Leuke webshop, en een fijn iemand die het beheert. Mijn bestelling was netjes en snel geleverd. Toen een product tegen viel (was nl groter dan ik had verwacht) kon ik het probleemloos terug sturen, het werd op een fijne manier afgehandeld. Ga zo door!

• Sanne Greijmans
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Ik had helaas een klacht te melden, maar Sanne heeft het super snel en perfect opgelost! Zeker een aanrader voor leuk geprijsde sieraden etc!

• Romy Berends
    Review voor MY.jewelzz

Hele leuke shop en goede service!

• Helma Mennink

In 1 woord top! Met alles

• Ingrid Eijbersen
    Geverifieerde klant van MY.jewelzz

Bestelling snel geleverd met mooi sieraad en snelle reactie op mijn vragen gehad! Aanrader dus :)

• Manouk Mulder
    Review voor MY.jewelzz

Super kwaliteit en snelle levering ! Heel blij mee.

• anouk
    Review voor MY.jewelzz

Bestelling snel en in goede orde ontvangen. Ruime keuze! Sieraden zijn kwalitatief goed en verkleuren niet!