MY.jewelzz
Vrijwel alle sieraden zijn van stainless steel, waardoor deze niet verkleuren :)
Bestellingen worden in 1 tot 3 werkdagen verzonden!
Eline Rijk
super mooi horloge
Amber Van den Hout
Mijn product (ring) had beschadi
Antwoord van MY.jewelzzHi Amber,
Bedankt voor jouw review! Zoals aangegeven worden al onze producten, voordat ze worden verzonden, gecheckt op beschadigingen/mankementen. Zoals besproken mag je de ring terugsturen en zullen wij dit gezamenlijk goed oplossen! :) -
Hoe beoordeel je MY.jewelzz?
Claire
Snelle levering, product goed omschreven duidelijke foto. Zeer tevreden met mijn oorbellen.
Henriette Aaldering
Mooie oorbellen blij mee
Iris
Mooie sieraden die niet verkleuren!
Puck Dubbink
Was top!
Marit Zweerink
Snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding. Wordt netjes aan geleverd.
Sabrina B.
Super snel geleverd, en nadat er een foutje in de armbandjes zat ook super snel opgelost door nieuwe armbandjes op te sturen. Echt top service en een aanrader om je sieraden te kopen.
Antwoord van MY.jewelzzHi Sabrina,
Bedankt voor jouw positieve review en fijn om te horen dat onze service jou bevalt! :) -
#Essiegurll
Top! Snelle levering, goede kwaliteit en super leuk assortiment!
Antwoord van MY.jewelzzHi Esther,
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met ons en natuurlijk heel veel plezier met jouw nieuwe armband! :) -
W Kooistra
Goede en snelle service. Nadat ik een vraag had gesteld had ik gelijk antwoord en na bestelling werd het ook snel geleverd.
Antwoord van MY.jewelzzBedankt voor jouw review en mooi om te horen dat onze service jou goed bevallen is!
Heel veel plezier met jouw gepersonaliseerde items :) -
V
Snel geleverd en als op de foto👍🏻
Antwoord van MY.jewelzzHi V,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling en heel veel plezier met de ketting! -
Dann
Super leuke sieraadjes voor ook fijne prijzen! Ook makkelijk contact te leggen met de klantenservice bij vragen💗
Antwoord van MY.jewelzzFijn om te horen Dannique en natuurlijk heel veel plezier gewenst met jouw sieraden!
Annelies
Leuke webshop, en een fijn iemand die het beheert. Mijn bestelling was netjes en snel geleverd. Toen een product tegen viel (was nl groter dan ik had verwacht) kon ik het probleemloos terug sturen, het werd op een fijne manier afgehandeld. Ga zo door!
Sanne Greijmans
Ik had helaas een klacht te melden, maar Sanne heeft het super snel en perfect opgelost! Zeker een aanrader voor leuk geprijsde sieraden etc!
Romy Berends
Hele leuke shop en goede service!
Helma Mennink
In 1 woord top! Met alles
Ingrid Eijbersen
Bestelling snel geleverd met mooi sieraad en snelle reactie op mijn vragen gehad! Aanrader dus :)
Manouk Mulder
Super kwaliteit en snelle levering ! Heel blij mee.
anouk
Bestelling snel en in goede orde ontvangen. Ruime keuze! Sieraden zijn kwalitatief goed en verkleuren niet!