MURO Bike
Wim
Topzaak. Open en eerlijke verkoop. Afspraak is afspraak, zoals het moet.
Emora
Goede service, vriendelijke mensen en betaalbare fietsen
Hoe beoordeel je MURO Bike?
Michel Steffen
Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe fiets! Vriendelijke mensen en zeer snelle levering!
zeynep
Heel erg tevreden mee!! alles is heel snel afgehandeld
Sanne
Ontzetten vriendelijke eigenaar en een nette zaak. Snel geholpen bij het losmaken van mijn fietstrappers. Hartstikke bedankt. Kom hier zeker terug!
Cindy
Al jaren een tevreden klant! Medewerkers en eigenaar zijn klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, denken met je mee en hebben een geweldige service. De vernieuwde website is overzichtelijk, makkelijk, straalt rust uit en is mobielvriendelijk. MURO Bike is top!
Jeroen
Prima service en juiste prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels 2 fietsen voor de kids bij ze aangeschaft.
Sarah
Top fiets! Vriendelijke service, kreeg zelfs een kopje koffie tijdens het wachten.
Murat Karakoc
Geweldige service!
Serkan Eralp
Top service goed geholpen 👍 dochter erg blij met haar nieuwe fiets.
Jeroen Vliex
Prima fiets, en goede service na levering verkeerde order.
Antwoord van MURO BikeBeste Jeroen,
We hebben paar keer gebeld maar u telefoon niet opnemen, We gaan u zeker helpen. -
Erg tevreden
Twee fietsen gebracht voor een beurt en afstellen. Kreeg ze super schoon en goed weer terug. Erg tevreden!
DtH
Wat een service. 13 fietsen via Whatsapp contact , dat was oké. Nog 2 erbij , ook geen probleem. Een 'soort van bakfiets', omdat 1 persoon niet kan fietsen. Binnen no time geregeld en dan 'slinger' je met een groep 15 personen door Deventer. Prima fietsen, Top verzorgd. En wij hebben veel plezier gehad op weg naar diverse bestemmingen in Deventer. Ook met mensen die amper fietsen. Dankjewel voor de service.
Sylvana
Fantastische service en goeie prijzen
Giancarlo
Ik heb door de jaren heen nu in totaal 5 fietsen bij deze rijwielspecialist gekocht heel erg tevreden,service is uitstekend prijs is goed ik zou zeggen ga snel een kijkje nemen bij deze rijwielspecialist groetjes Granelli uit Deventer
Aron Florie
Bestelling was niet helemaal goed gegaan maar wordt recht gezet.
Kamil Boynuegrı
Mooie prijs, uitstekende kwaliteit
Klarie
Bij Muro bikes ben je aan het goede adres! Wat een goede service! Ik heb er een elektrische vouwfiets gekocht. Toen er iets mis bleek, moest er, om dat op te lossen, een onderdeel besteld worden. Dat ging tijd kosten, waardoor ik de fiets niet mee zou kunnen nemen op vakantie.
Murat heeft alles op alles gezet om mij te helpen en ik kreeg de dag voor ik weg ging , een spiksplinter nieuwe fiets!
Nogmaals dank je wel!
(Ook het team , die de fiets nog moesten monteren ! )
Echt top!! -
Pieter
Wat een fantastische service bij Muro Bike. Stuur zat los. Gevaarlijke situatie. Binnenkomen en repareren, en dat zonder kosten. Echt van harte aanbevolen!
Antwoord van MURO BikeBeste Pieter,
Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met de service bij Muro Bike! Een los zittend stuur op een fiets kan inderdaad een gevaarlijke situatie zijn, dus het is indrukwekkend dat ze snel hebben gereageerd en de reparatie zonder kosten hebben uitgevoerd.
Als je nog meer positieve ervaringen hebt gehad of als je andere vragen hebt, sta ik klaar om te helpen. Het delen van goede ervaringen met bedrijven kan anderen ook helpen bij het maken van hun keuzes, dus bedankt dat je je positieve ervaringen hebt gedeeld!
Met vriendelijke groeten,
Team MURO Bike -
Done ekici
Ik ben jarenlang klant bij muro bike ik ben heel tevreden over werkzaamheden van muro bike dankjewel murat agabey
Antwoord van MURO BikeBeste Done,
Graag gedaan! Het doet me veel plezier om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over de diensten van Muro Bike. Als Murat Agabey waardeer ik je positieve review enorm.
We blijven ons best doen om je de beste service en producten te bieden. Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Muro Bike. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn!
Met vriendelijke groeten,
Team MURO Bike