MOOD haarsalon

MOOD haarsalon

MOOD haarsalon is expert in de keratine behandeling, botox haar en om beschadigd haar te herstellen. Alle producten in de webshop dragen bij aan mooi, gezond en sterk haar. Maak gerust een afspraak voor een gratis advies gesprek of neem contact met ons op.
9,9
Filter 26 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 12 met beschrijving

• Miss P
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Besteld en 2 dagen later ontvangen! Heel fijn alleen jammer van de hoge bezorgkosten

Hi Miss P,
    Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending!

We begrijpen heel goed dat de bezorgkosten als een tegenvaller kunnen voelen. Wij vinden het zelf ook jammer dat we deze kosten moeten doorberekenen, maar helaas is dat op dit moment nodig. De marges op onze producten zijn laag, en ook wij betalen dezelfde verzendkosten aan de pakketdienst. Daarnaast zorgen wij zelf voor het zorgvuldig verpakken van je bestelling – daar rekenen we niets extra’s voor.

Vanaf €50 nemen wij de verzendkosten graag voor onze rekening.

Als je kijkt wat er allemaal gebeurt voor die €6,90, is het eigenlijk best indrukwekkend: wij brengen je pakketje naar het postkantoor, een medewerker neemt het aan, een bezorger haalt het op en brengt het naar een distributiecentrum, waar het wordt gesorteerd. Daarna gaat het met een andere bezorger naar jouw voordeur – allemaal voor hetzelfde bedrag. Best bijzonder als je er zo over nadenkt!

Maar we snappen je punt hoor, echt. Dankjewel voor je eerlijke feedback en geniet van je fijne producten. Hopelijk tot een volgende keer!

Liefs Lieke eigenaresse van MOOD

• Anja Ruis

C 2 verkeerd geleverde producten , daarna keurig opgelost

Antwoord van MOOD haarsalon

Bedankt voor de goede review ondanks de verkeerde levering. Fijn dat wij het naar wens voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van de fijne producten en tot een volgende bestelling. Liefs!

• Hoe beoordeel je MOOD haarsalon?

• Niels
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Snelle levering, product goed verpakt

Antwoord van MOOD haarsalon

Bedankt Niels! We zijn blij dat je tevreden bent metde snelle levering en de zorgvuldige verpakking van je product. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

• Eveline

Snelle levering!

Bedankt voor je fijne review Eveline 😙

• Petra
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Product top, snelle bezorging!

Bedankt voor de fijne review, Liefs Lieke

• Gre
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Goede service en goede producten. Snelle levering.

• Maurice Lemson
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Goede service, nette prijzen, en snelle levering

• Maurice Lemson
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Goede service, en product als beschreven

• Angela
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Goede producten en snelle levering

• Eveline

Snelle levering.

• Souhaila Dabia-Laaboudi
    Geverifieerde klant van MOOD haarsalon

Altijd goede service, vragen snel beantwoord, altijd netjes en op tijd opgestuurd. Ben super blij met de producten, gebruik ze graag en bestel graag bij MOOD haarsalon

• Lisa
    Review voor MOOD haarsalon

Vorige maand een keratine behandeling ondergaan en zojuist opnieuw de Ocrys Hatha producten besteld als nabehandeling voor thuis. Snelle levering gisteren besteld en vandaag al binnen.