MDShop
Patricia van der Poel
Prachtige engelen. Goed verpakt en na pre order geleverd
Antwoord van MDShopPatricia, bedankt voor je 5 sterren. We wensen je heel veel plezier van de engelen.
Joke Mosselaar
Hele mooie artikelen!!! Ben er blij mee. Snelle levering.
Antwoord van MDShopJoke, bedankt voor je 5 sterren. Heel veel plezier van de aankoop!
Hoe beoordeel je MDShop?
Lex
Leuke winkel, mooie producten, aardige mensen.
Antwoord van MDShopBedankt Lex voor je mooie woorden! Tot de volgende keer.
Ingrid Droog
Geweldig webshop en alles wordt snel Verzonden!!
Antwoord van MDShopIngrid, bedankt voor jouw 5 sterren en mooie feedback!
Ingrid Bos
Altijd nette afhandeling
Antwoord van MDShopDankjewel Ingrid voor de 5 sterren. Fijn dat onze inzet naar tevredenheid is.
C. Vermeulen Zevenbergen
Leuke spullen voor een top prijs!
Antwoord van MDShopBedankt voor de 5 sterren en je compliment!
Ingrid van Os
Snelle levering goede service !!
Antwoord van MDShopIngrid, dankjewel! Fijn om te lezen dat je onze werkwijze waardeert.
Anja Huijser
Snel geleverd en heel goed ingepakt!
Antwoord van MDShopDankjewel Anja voor je 5 sterren en mooie woorden.
Rudi Brebels
Zeer mooie engel
Antwoord van MDShopRudi bedankt voor je 4 sterren, heb je tips hoe we ons kunnen verbeteren om ook jouw 5de ster te kunnen verdienen?
Jenny Ten brink
Engelen zijn zoals op foto,
fantastisch en super goed verpakt!!!Antwoord van MDShopDankjewel Jenny, bedankt voor je 5 sterren en je positieve feedback. Geniet van je engelen!
Ineke Lapaz
Wat een prachtige Engelen set, voor een zeer schappelijke prijs.
Ook super goed en keurig verpakt.
Lekker snel geleverd en goed aangegeven wanneer het pakket aan zou komen.
Zeer blij mee, dank je wel en graag tot een volgende keer.Antwoord van MDShopIneke, Bedankt voor je 5 sterren en je lovende woorden. Geniet van je prachtige engelen en tot een volgende keer!
Aaf Hummel
Vragen worden snel beantwoordt, ook een super service.
Antwoord van MDShopDankjewel Aaf voor de 5 sterren. We vinden het fijn om te lezen dat onze service je is bevallen.
Leonie van Gorp
Mooi op tijd afgeleverd en wat ziet het er prachtig mooi uit:)
Antwoord van MDShopDankjewel Leonie voor je mooie woorden en de 5 sterren. Veel plezier gewenst van je aankoop.
Heidy Lamers
Prachtig product ! Netjes verpakt en geleverd ik ben zeer tevreden over MDshop, jammer dat ik geen 10 sterren kan geven ze hebben ze zeker verdient 👍🏻👍🏻
Antwoord van MDShopHeidy, bedankt voor je 5 sterren en lovende woorden. Het doet ons goed te lezen dat onze inspanningen worden gewaardeerd.
Rensen Visser
Ja goede verpakt
Antwoord van MDShopDankjewel voor je 4**** en de feedback.
Mevrouw Bosch
Snel en goed verpakt was mijn bestelling.
Antwoord van MDShopDankjewel voor de 5*****
Rudi Brebels
Ik ben te vrede de levering snel
Antwoord van MDShopDankjewel Rudi voor jouw 4 sterren en positieve feedback
Ingrid Droog
Leuke winkel!!
Antwoord van MDShopIngrid, bedankt voor je review en 5 sterren.
Jenny Clephas-Coppus
Geweldige service en goeie verzending, mooi artikel
Super tevreden!!Antwoord van MDShopDankjewel Jenny voor de 5 sterren en je mooie feedback!
Wilma de Haas
Leuke winkel met prachtige spullen en betaalbaar. Online in de webshop ook genoeg te kiezen.
Antwoord van MDShopBedankt Wilma voor jouw 5 sterren en mooie feedback.