MASTER GRILLS
Jurgen Menue
100% tevreden en zeker een aanrader: bijzonder ruim aanbod Ofyr producten op voorraad, scherpe prijzen en een bijzonder vlotte levering. En daarnaast ook een zeer persoonlijke leuke benadering en service. Toppers!
ROB VREVEN
👌👌👌
Hoe beoordeel je MASTER GRILLS?
Inge Delmotte
Prima
Rien Stroosnijder
Ik heb besteld een OFYR classic: een fantastisch produkt. Wat het een nog groter plezier maakt, is het aanschaffen bij MASTER GRILLS. Zeer efficiente; professionele en snelle advisering; enorme capaciteit om zich aan te passen aan de wensen van klant. En toen een verkeerde accessoire werd meegestuurd: geen probleem en binnen notime werd het juiste nageleverd. Als de kwaliteit van alle winkels zou zijn als die van MASTER GRILLS dan zou het kopersleven aanzienlijk gemakkelijker en plezieriger zijn.
philip.spiliers
Snelle levering , goed toestel
Angelina Storteboom
Mooi boek en goede snelle service! Echt een aanrader!
Domein de Ghellinck Resto
Bestelling geplaatst vanuit België, de week erop reeds geleverd! Bij vragen via Whatsapp krijg je dezelfde dag antwoord. Heel correcte firma! Kijk ook naar de actie’s, ze zijn zeker de moeite!! Top Top Top
tonnie keekstra
Top kwaliteit
Mark van Lankvelt
Goede en snelle service en altijd een compleet aanbod!
Frederik Peel
Snel geleverd, top!!
Maaike
Geweldig ding; zorgeloos garen! En heel snelle service.
saskia van der stelt
Goede service. Bij een vraag over onze bestelling kregen we binnen een aantal minuten op onze mail, ook ‘s avonds en in het weekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bestelling werd goed verpakt bezorgd.
Eric van den Biggelaar
Super service. Zeer snelle en correcte levering!
Kris Goeminne
Duidelijke site, goede aanbiedingen, correcte leveringen en TOP producten en daar boven op een super dienst na verkoop, wat houd je nog tegen om hier te kopen? Ik kom hier zeker nog regelmatig terug!
Bas
Levering en facturatie alles verliep erg soepel, top webbedrijf!
Steven Maene
Erg vlotte levering!
Inge Fransen
Betrouwbare firma, vriendelijke klantbegeleiding en service. Helaas 1 dag later geleverd dan was meegedeeld (maar wel binnen de 2 dagen).
Sara Callens
Heel vriendelijke en correcte aflevering.
Hans Bohm
Snelle levering, goed en direct contact.
Lionel Simons
prefect levering, zoals het hoort!