Luxigo-Producten
Agnes Harsema
Vragen die ik had over het product per
mail snel en eerlijk beantwoord. -
Karien Persijn
Reageren snel, voldoen aan verwachtingen. Kortom: top!
Hoe beoordeel je Luxigo-Producten?
Nathalie
Mooi product, goede kwaliteit
Michiel
Team Luxigo was zeer behulpzaam; erg blij met het resultaat. Thanks
Antwoord van Luxigo-ProductenBeste Michiel,
Bedankt voor de mooie review. Mochten we je ooit nog kunnen helpen hoor ik het graag.
geen
prachtig product en best snel geleverd nadat de opdracht bevestigd was. gewoon via brievenbuspakje, heel handig!
Anne
Super goede service. Miste 1 onderdeel dit werd gelijk nageleverd. Kwaliteit van de producten is geweldig. Levering was snel.
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Anne,
Bedankt voor de mooie review en excuus dat we iets over het hoofd hadden gezien :) Hopelijk is het nu helemaal in orde.
Wie weet tot een volgende keer.
Katharina
Goede prijs en de taarttopper was perfect!
Richelle Prosz
Heel blij met het resultaat echt super mooi werk geleverd. Helaas was PostNL erin geslaagd om het pakket zodanig te beschadigen dat de laatste letter (r) kapot was, maar met een mailtje naar Luxigo had ik in 2 dagen een nieuwe letter (r) top service
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Richelle,
Bedankt voor de mooie review. En fijn dat het goed is gekomen met de letter ;) Hopelijk hangt de naam inmiddels.
Omniqueshop
Precies wat ik besteld had. Gewoon top
Conny de Hoogh
Geweldige service.
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Conny, bedankt voor de leuke review! Mochten we ooit nog wat voor je kunnen betekenen horen we dat graag.
eddie den dekker
pakket stelde niets voor, anders dan op de foto
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Eddie,
Wat jammer om te horen dat het product niet bevalt. Stuur ons even een mailtje naar info@luxigo.nl met hoe je hem hebt ontvangen. Hij zou namelijk hetzelfde moeten zijn zoals op de foto op de website. Zoniet, gaan we dat uiteraard herstellen.
Marty van den Bos
Snelle bestelling. Bestelling goed verppakt aangekomen. Waar we hem wilde hangen blek hij te klein. Zoeken en mooi plekje boven. Hebben meteen de alle grootste beteld.
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Marty,
Bedankt voor de leuke review. We gaan morgen de aller grootste naar jullie opsturen.
Jeroen Klaassen
De mdf plaatjes netjes verpakt, en in perfecte staat, ik ga hier meer bestellen
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Jeroen,
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de plaatjes bevallen. Als we je weer kunnen helpen horen we dat graag.
Gerard van der Horst
Ik heb paneeltjes besteld om op te schilderen. Ze zijn perfect op maat gesneden en ze zien er heel strak uit. Mooi donker randje!
Mirre Verbeet
Super , omdat hij wat groot was uitgevallen kreeg ik er zelfs nog 1 extra bij.
Katrien
Mooi materiaal en prachtig afgewerkt!
M.C. Melsen
Goed materiaal en fijne service
Michelle van Ellen
Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Een van de items kon niet goed in elkaar gezet worden, maar na contact met Luxigo werd dit snel en netje opgelost. De nieuwe display is perfect. Heel blij mee.
Antwoord van Luxigo-ProductenHoi Michelle,
Bedankt voor de mooie review. En excuus dat het de eerste keer niet goed in elkaar kon worden gezet. We spelen met wat diktetoleranties en soms komt het voor dat het net niet goed past.
Fijn dat de nieuwe display helemaal naar wens is.
Nick Schlangen
We hadden een foute bestelling ontvangen maar super opgelost! Bedankt voor de nette en snelle service.
Diana
Mooi product. Fijn overleg over aanpassingen voor t maken