Lucreations
Gepersonaliseerde baby & kinder kleding.
Bedrukt textiel, kraamcadeaus.
9,8
Filter 30 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 19 met beschrijving

• Anco
    Geverifieerde klant van Lucreations

Zo leuk en snel nette levering met persoonlijke touch

Antwoord van Lucreations

Dankuwel voor de mooie review! Veel plezier met de mooie sweater.

• Maaike Smit-Rozendaal
    Geverifieerde klant van Lucreations

Het wordt super leuk ingepakt en snel geleverd, echt een aanrader🤩

Antwoord van Lucreations

Bedankt voor de mooie review! Ontzettend bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee!

• Hoe beoordeel je Lucreations?

• Diana Van Tergouw
    Geverifieerde klant van Lucreations

Snelle levering!!! En vooral ontzettend leuk ingepakt! Echt aandacht aan besteed!

• Stefan

Mooie kleding voor mooie prijsjes. Goede kwaliteit! Snelle verzending

• Jeanet Verhaaren
    Geverifieerde klant van Lucreations

Hele snelle levering, mooi verpakt.
    Top 👍

Antwoord van Lucreations

Heel erg bedankt voor de leuke review en alvast veel plezier met uw bestelling! 😃

• Paulien
    Geverifieerde klant van Lucreations

Super snel geleverd en heel fijn contact met eerst een voorbeeld in mail. Echt top!
    Super bedankt 🤩

Antwoord van Lucreations

Graag gedaan en bedankt voor de mooie review!

• Kim Hakvoort
    Geverifieerde klant van Lucreations

Heel fijn dat ik een bestelling op maat kon plaatsen. Goede persoonlijke service en snelle reacties! Shirt voelt kwalitatief goed aan en het is geworden zoals ik wilde!

Antwoord van Lucreations

Wat fijn om te lezen Kim! Heel veel plezier ermee. Bedankt voor de geweldige review en nogmaals bedankt voor de leuke bestelling! Veel plezier ermee

• Rosanne van den Hengel-Kok
    Geverifieerde klant van Lucreations

Snelle levering en mooi verpakt met een persoonlijke tintje.

Antwoord van Lucreations

Dankjewel voor de leuke review! Blij om te lezen. Veel plezier met uw aankoop.

• Timo Rollof
    Geverifieerde klant van Lucreations

Klantvriendelijk, leuke persoonlijke boodschap krijg je mee met je bestelling. Leuk aanbod en genoeg keuze voor eigen ontwerpen.
    Snelle levering en goede prijskwaliteit verhouding.

Antwoord van Lucreations

Bedankt voor de mooie review Timo! Erg blij om te lezen. Nogmaals bedankt voor de leuke bestelling en veel plezier ervan!

• Patricia
    Review voor Lucreations

Eerste EK shirt gekocht voor mijn kleinzoon met zijn naam.
    Super kwaliteit en snelle levering.

Antwoord van Lucreations

Fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review en nogmaals bedankt voor de leuke bestelling.

• Ellen Smit
    Geverifieerde klant van Lucreations

Snelle levering, heel leuk verpakt!

• Ali Addink
    Geverifieerde klant van Lucreations

Heel leuk t-shirt en sweater voor m'n kleindochter Marley laten maken.. staat haar geweldig mooi. Mooie kleur ook.. zand. Heel blij mee. 💖

Antwoord van Lucreations

Wat fijn om te lezen Ali! Daar word ik blij van, en ontzettend bedankt voor de mooie review.

• W Pieterse
    Geverifieerde klant van Lucreations

Snelle levering. Mooie kleur en kwaliteit van het shirtje. Leuk verpakt en de persoonlijke touch!

Antwoord van Lucreations

Wat fijn om te lezen, en bedankt voor de geweldige review! Daar word ik blij van! Veel plezier ermee.

• Jacqueline De graaf

Leuk verpakt

• Elise
    Review voor Lucreations

EK-rompertje voor vaderdag besteld met naam. Heel leuk! En de prijs is ook leuk. Super mooi ingepakt voor de gelegenheid. Snelle verzending.

Antwoord van Lucreations

Hoi Elise, wat fijn om te lezen! Bedankt voor de geweldige review en nogmaals bedankt en veel plezier ermee. Hier doen we het voor. Groetjes Nikita

• Conny de Kruijf
    Geverifieerde klant van Lucreations

Snel geleverd en zo mooi.

Antwoord van Lucreations

Bedankt voor de mooie review Conny! Fijn om te lezen, en nogmaals bedankt voor uw bestelling.

• Ron Kempers
    Geverifieerde klant van Lucreations

Ik kan het product nog niet beoordelen want dhl heeft al 2 kwer de levering uitgesteld. Maar dat is normaal bij die koeriersdienst .

Antwoord van Lucreations

Goedenavond Ron, helaas zit er soms een uitzondering bij en helaas heeft elke koeriersdienst wel eens vertraging, wat natuurlijk heel vervelend is. U mag altijd uw voorkeurs koeriersdienst aangeven tijdens het bestellen :).Gelukkig heeft u het pakketje inmiddels al ontvangen en bent u hopelijk tevreden met uw bestelling! Groetjes Nikita

• Emma
    Review voor Lucreations

Geweldige website! Al een paar keer een eigen ontwerp besteld maar ook al producten met een ontwerp vanaf de website. Onwijs leuke dingen, supergoede kwaliteit en zeer snelle reactie en meedenken met ingestuurde ontwerpen. Absoluut mijn ‘to-go’ voor gepersonaliseerde cadeaus en artikelen!

Antwoord van Lucreations

Hoi Emma, heel erg bedankt voor de mooie review! Daar worden wij blij van en daar doen we het voor. Het was ontzettend leuk om jullie eigen ontwerpen te maken! Wie weet tot de volgende keer! Mvg Nikita Luczycki

• Louisa

Goede service snelle levering

Antwoord van Lucreations

Bedankt voor de review Louisa!