Lucky Kibble
Gewoon écht gezonde kattenbrokjes!
Graanvrij, koolhydraatarm en eiwitrijk 🐱
9,4

• Marleen
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Mijn kat was niet meteen om. Omdat ik gezonde voeding, zonder toegevoegde rotzooi belangrijk vind, gebruikt gemaakt van een 2e aanbieding die ik aangeboden kreeg. Prettig contact met medewerker hierover gehad. Levering is keurig. Hopelijk bij volgende zak een blije kat.

• Esther Scholtz

Alles ging prima

• Hoe beoordeel je Lucky Kibble?

• Frans Kentie
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Snelle levering en mijn 2 poezen smullen ervan bovendien was de aanbieding 2 + 2 gratis natuurlijk niet te weerstaan.

• vera Zwaemen
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

de spullen zijn goed aan gekomen

• Annemiek Sneijder
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Helemaal tevreden, Wes, Wieb en ik.

• Andrew van den Ancker
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Kan geen beoordeling schrijven, omdat ik nog altijd niks ontvangen heb. Via trackentrace dhl ook niks te zien.
    Toch vandaag ontvangen zonder melding stond dhl opeens voor de deur. Nu afwachten of mijn vrienden, 2 katers, het lekker vinden.

Antwoord van Lucky Kibble

Goedemorgen Andrew! Vanwege Black Friday ervaren wij helaas flinke vertragingen bij de pakketdiensten 🙁 je pakket is op de besteldatum verstuurd en hij is dus echt al onderweg! We verwachten dat je hem begin komende week zeker hebt! Onze excuses!

• Frans Kentie
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Mooie aanbieding en snel geleverd

• Laura
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Top!snel verzonden nog gevraagd netjes naar mn huisnummer die ik was vergeten gaaf dat hun namen erop stonden!en belangrijkste de poezels vinden het nu al zalllig!en dan zeg ik erbij ik heb 2 kieskeuren en 2 vreetzakken verpakking is heerlijk om weer te sluiten!

• Janine van Hal
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Mijn katten zijn dol op de brokjes! De prijs kwaliteit verhouding is ook prima!

• Lenie ten Caat
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

De katten maakte de doos al zelf open, konden niet wachten.Super service.

• Anita
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Snelle levering, leuk gepersonaliseerd met de naam van de katten erop. Maar het belangrijkste een goede brok die bij alle katten goed in de smaak valt! Handig in een afsluitbare zak waardoor de brokjes vers blijven!

• P Coenders
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

MOOIE GOED RUIKENDE KLEINE BROKJES. IN EEN ZEER HANDIGE VERPAKKING, WELKE ALS EEN SOORT KLITTEBAND WEER SLUIT.
    ALLEEN IS ER MAAR ÉÉN VAN MIJN DRIE KATTEN WELKE DE BROKJES GRAAG EET. EN MET DEZE BROKJES EEN BETERE STOELGANG HEEFT !

• Dr. J R De Ruiter
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Het was door DHL verstuurd, en die kennen het hier nog niet, of gebruiken er een andere database voor. Nu zit er ergens in de buurt een ander katje van te snoepen. Lucky Kibble gaat het nog eens versturen (ik denk met een ander bedrijf).

• Theo

Echt helemaal top!

• Lisa Door
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Helemaal top! Katten blij, ik blij

• Isabel
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Snel en netjes geleverd. Katten eten het als snoepjes, maar even rustig aan introduceren!

• Leo de Groot
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

een leuk product al is de kat nog niet helemaal overtuigd

• René Engels

perfect!

• Boefie&Droopy katers
    Geverifieerde klant van Lucky Kibble

Wij moeten ff wennen voordat we beginnen te eten

• Wouter
    Review voor Lucky Kibble

Zakken werden keurig op tijd bezorgd en waren ook gepersonaliseerd met de naam van onze katten. Niet noodzakelijk, maar stiekem wel leuk. Onze kieskeurige katten vinden de brokken erg lekker. Hier bestellen we dus vaker.