Loxure
Rene Janson
Perfecte service en een goed en betrouwbaar product
Ab Jonker
Snelle levering, maar niet bij mij thuis. Besteller is niet aan de deur geweest, terwijl ik wel thuis was.
Hoe beoordeel je Loxure?
Wouter Koene
Snelle levering. alle instructies zit in youtube videos, wat bij mij niet goed ging (ik keek blijkbaar de verkeerde video voor het koppelen van een 2e sleutel). Kreeg vervolgens snel antwoord op mijn mail met de juiste link. wat beter kon is dat instructies niet alleen in youtube filmpjes zitten maar ook gewoon bij het product.. of de juiste linkjes naar youtube bij het product.
Harry Poppelier
Loxure is eigenlijk tien sterren waard! Producten, prijs/kwaliteit, snelle levering en last but not least: de service
Kortom: top, top, top, TOP! -
Conny Dollbaum
Product zoals omschreven. Goede en harde alarm
Willy Adriaans - van Boven
Nog niet gebruikt buiten, wel ingesteld en het maakt een flinke herrie dus hoop dat het een kwaadwillende goed af zal schrikken
Christine Van Collie
Vlugge en correcte levering
Reiner Gulpen
Artikel van goede kwaliteit
Toos de Groot
Op advies van vriendin het alarm gekocht, was uitverkocht, maar kreeg snel erna een mail: weer in voorraad, levering 1-2 dagen. Duurde uiteindelijk 5 dagen. Tevreden over product.
Brenda Kranenburg
Verzending van artikelen en reactie op email wat traag maar wel goede service.
Stephan
De communicatie verloopt erg moeizaam.
Bij levering bleek de bevestigingsset van het fietsalarm defect te zijn waardoor bevestiging niet mogelijk was. Hierover heb ik geprobeerd contact te krijgen, maar het telefoonnummer was niet bereikbaar en ook per e-mail kreeg ik geen reactie. Omdat mijn vakantie voor de deur stond heb ik een nieuwe set besteld zodat ik die bevestigingsset kon gebruiken. Daarbij kreeg ik een andere (duurdere) set geleverd dan besteld. Bij terugkomst van vakantie had ik nog steeds geen reactie op mijn mails. Ik heb toen besloten de producten retour te sturen, waarbij ik geen mogelijkheid zag deze retour kosteloos te doen, wat wel op de website vermeld staat. Ruim twee weken na de retourzending had ik nog geen bericht of geld terug ontvangen. Na een nieuwe e-mail hierover kreeg ik uiteindelijk een reactie en werd het geld gelukkig teruggestort. Door de gebrekkige communicatie en het feit dat op de site alle producten plots niet meer leverbaar waren dacht ik eigenlijk dat ik het geld niet meer terug zou zien. -
Esther Paulussen
Ik heb bijna 2 werken een mail gestuurd en nog steeds geen antwoord gehad
E Gerrets
Ik heb eerder deze alarmen gekocht, ben er heel tevreden over!
Christel Van Looy
In het artikel fietsen moet kunnen stond er dat met hun code er gratis levering zou zijn. Helaas bleek dit niet zo te zijn. Ook niet na contact met loxure en kreeg een uitleg die geen steek hield.
Marianne B.
snel en goed geleverd. uitgetest en zeer goed bevonden. gelukkig nog niet echt nodig gehad, maar de geruststelling is er. prima en snelle reactie bij vragen.
Julien Vandevoort
Snel geleverd, top product.
Ruud Bruggeman
Het leverbedrijf POSTNL is niet betrouwbaar. Heb al dikwijls vertragingen moeten ondergaan . Met Bpost heb ik dit nooit voor. Het geleverde product is wel ok .
Erwin Peter
snelle levering goede prijzen
Cmj Van Strien
Snelle levering duidelijk gebruiksaanwijzing het alarm werkt super goed
Johan Andries
Keurige afhandeling, correcte leveringstijd dus alles zoals het hoort!!